Neobvyklé znamená, že sa nepýtam na sexuálne vzrušenie, teda veci spojené s krásou a rečou tela, nadržanosťou, ale skôr o nezvyčajné veci, ktoré by bežného človeka asi nenadchli, nieto ešte vzrušili. Máte z niečoho tak príjemný pocit?
Keď som v prírode alebo hocikde v priestore, tak sa koľkokrát neviem na niečo krásne vynadívať. Či už je to alej, nejaká ulička, les, obloha... snažím sa natiahnuť do seba atmosféru toho momentu, ale nikdy to nejde poriadne a dostávam sa do akéhosi neúplného tranzu.
no neviem či to je vzrušenie, ale skôr tušenie, že sa napĺňajú proroctvá...
ten vnútorný nepokoj ma už "desí" niekoľko dni, premietajú sa mi v mysli výbuchy možná sopiek, alebo asteroidou, zemetrasenia , oheň, voda a strašne veľa plaču a náreku...
niečo sa v najbližších dňoch stane, bude to niečo čo táto zem ešte nezažila
Hranie na kytaru s novými, čerstvo vymenenými strunami, keď znejú všetky akordy najviac sexy a plno.
Keď si idem zahádzať na kôš a zajebem 10 šestiek v rade.
Keď vie niekto hrať bohovsky na klavír.
Keď počujem nejaké oldschoolové, zabudnuté songy z 90s.
vzrusuju mna iba ako tak sexualne veci asi ale tka akoze robi mi dobre nejake to uspokojenie z prirody z mesta z atmosfery proste idem po tyzdni do dobreho senku tak som uplne ze spokojny aspon 5 ,inut alebo tak no proste zivot je svina
Zvuk šumenia vody- či už je to potok, rieka alebo more. Pri potoku by som dokázala stráviť večnosť, milujem ten zvuk!
A potom niektorá hudba- zvyknem mať až zimomriavky.
Ked mam v robote dvanastku a pomyslim si, ze dalsi den mam volno. Proste vzdy, ked si na to spomeniem, mnou prejde uzasny pocit a potom este milion dalsich veci
vsetky moje najkrajsie spomienky su spojene s vodou...ci chata so super priatelmi , kde sa na tej vode nadherne odrazalo slnko, alebo romantika pri dunaji ... neznasam byt zatvorena dnu pri pc a na idiotskym socialnych sietach ... najradsej by som bola nonstop niekde v prirode. fascinuje ma ked sa zvierata neboja cloveka, niekedy by som chcela ist niekde kde casto ludia nechodia, videla som, ze kamarat uplne zblizka nafotil lisku, srnu alebo nejake vtaky.
@8 !! podobne ako nakupovanie v DMku, Sephore atd atd... a to si nemusim ani nic kupit, staci sa prechadzat, chytat ten tovar a citat co to obsahuje dokazem tak stravit hodiny
Výšky. Keď stojím na okraji vysokej budovy a viem že sa stačí len pustiť. A celkovo mám rád keď sa niečoho bojím. Milujem horrorové hry a filmy, rád robím extrémne športy (na tie však teraz nemám toľko peňazí a času) atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pohlad na mesiac na nocnej oblohe
ked hram na klavir alebo niekto pri mne nan hra (nie je to vzrusenie v pravom slova zmysle ale je to nadchnutie a velmi prijemny pocit)
no a zeny, rad sa divam na zeny ked su polo odhalene alebo uplne, je to prijemne (nie primarne sexualne, ale tak esteticko-naturalne)
A ty?
Not even kidding.
Toto ma dnes úplne nadľudsky nadchlo. To je také rozkošné a malé a milé a dokonalé a jednoduché... Awwww
Neviem či som splnila tému
ten vnútorný nepokoj ma už "desí" niekoľko dni, premietajú sa mi v mysli výbuchy možná sopiek, alebo asteroidou, zemetrasenia , oheň, voda a strašne veľa plaču a náreku...
niečo sa v najbližších dňoch stane, bude to niečo čo táto zem ešte nezažila
Keď si idem zahádzať na kôš a zajebem 10 šestiek v rade.
Keď vie niekto hrať bohovsky na klavír.
Keď počujem nejaké oldschoolové, zabudnuté songy z 90s.
A potom niektorá hudba- zvyknem mať až zimomriavky.
a k téme škrabkanie po tele, vietor a búrka
Ked video, som uplne bez seba