Ano viem, ze tieto diskusie uz su tu, ale aby som povedala svoj, musela som zalozit novu diskusiu Tak teda, vsetko sa to zacalo pred necelymi 3 rokmi, ked sme si prvykrat napisali..myslim, ze obaja sme boli tym druhym okuzelni od sameho zaciatku No
ale tak nieje divne, ze mal babu aj teraz nejaku ma a je s tebou v kontakte? teda ak je to kamaratsky kntakt tak pohodka, ale podla toho co opisujes je to nieco viac..a tym padom sa mi to zda divne.. nemoze predsa mat babu a pisat si s tebou a byt napichany z toho sttetka..
Zrusil by som internet lebo ludska rasa kvoli nemu vyhynie, seci budu mat virtualne vztahy, virtualne deti, virtualny zivot... ach... Zivot je vonku a nie na nete!!!!
Vztah cez internet je nezmysel. Moze sa samozrejme stat, ze spoznas nejaku fajn osobu, a ked sa neskor stretnete, rozumiete si atd., vtedy sa stava ze vsetko vychadza. Ale vacsinou je realitou opak. A vztah zalozeny cisto len na internete je uplna blbost. Hovorim ciastocne aj z vlastnej skusenosti.
Myslím že to nemá žiadni budúcnosť.. vzťah cez net proste existovať nemôže... veď to už len vyplýva z toho slova že s niekým "chodíš" a nie "píšeš".... sorry ale nie... neverím tomu
@majlos zalezi od toho aky je ten net vztah.. ako zacne na nete a ludia sa daju dokopy je to fajn..
ak ostanu na nete, tak to nikdy ziaden vztah vaznejsi nebol..
a ludia vymru i tak, bo kazdy chce len prachy a karieru a nikto si neuvedomuje, ze vychovat 3 zdravointeligentne a mudre deti je lepsie ako mat na konte miliony a pred i za menou miliony titulov
@majlos zalezi od toho aky je ten net vztah.. ako zacne na nete a ludia sa daju dokopy je to fajn..
a ludia vymru i tak, bo kazdy chce len prachy a karieru a nikto si neuvedomuje, ze vychovat 3 zdravointeligentne a mudre deti je lepsie ako mat na konte miliony a pred i za menom miliony titulov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale tak nieje divne, ze mal babu aj teraz nejaku ma a je s tebou v kontakte? teda ak je to kamaratsky kntakt tak pohodka, ale podla toho co opisujes je to nieco viac..a tym padom sa mi to zda divne.. nemoze predsa mat babu a pisat si s tebou a byt napichany z toho sttetka..
je to cele divne..
a btw, ak obaja chcu tak nezalezi na dialke..
tebe fakt nevadí že chodí s inými babami a ty si sa na neho takto namotala?
wow...
@kinyka ak chces ts
a ludia vymru i tak, bo kazdy chce len prachy a karieru a nikto si neuvedomuje, ze vychovat 3 zdravointeligentne a mudre deti je lepsie ako mat na konte miliony a pred i za menou miliony titulov
@kinyka ak chces ts
a ludia vymru i tak, bo kazdy chce len prachy a karieru a nikto si neuvedomuje, ze vychovat 3 zdravointeligentne a mudre deti je lepsie ako mat na konte miliony a pred i za menom miliony titulov