Mam 18 rokov spoznal som s jednou babou , má 17.. Boli sme už spolu asi 5-6 krát vonku , stale si píšeme .. Povedala že sa boji vzťahu ale mne sa velmi paci a snažím sa tomu dat cas ved sa zas tolko nepoznáme .
Neviem či sa jej páčim nevyznám sa v --
--Dievčatách ved kto ano, ale ved ked so mnou chodi von tak asi ano, či? ťahá ma to stale k nej , chcel by som ju pobozkať ale ona sa velmi boji sklamania .. Mam spravit niak prvy krok alebo mam tomu dat čas ? Ja sa len bojím že by to mohlo niak vyprchať lebo toho sa zas bojím Ja kedže sa mi to v predošlom vzťahu stálo z "JEJ" strany..
Podľa mňa zbytočne stresuješ aj tak je mladá aj tak sa sklame, aj tak sa pravdepodobne rozídete vychutnajte si preto každý moment....
Najlepšie je že budete to odkladať a nakoniec s druhým začne hneď ...
ach jo, mat 18 a riesit taketo veci...niekedy mi to chyba jednu vec ti poviem urcite...keby si sa jej fakt pacil, tak taketo veci by neriesila...mozno by mala strach zo vztahu, ale prekusla by to..hladala by riesenie ako byt stebou...to je prirodzena ludska povaha a je jedno ci ma niekto 18 alebo 38 rokov...mozno sa jej pacis, ale len takym sposobom ze dobre sa jej stebou rozprava, je jej stebou dobre, rozumiete si....ale nema zteba vlhke nohavicky....a to je rozhodujuce, ci chces ci nie...takze je jedno co spravis...uz ked ste boli tolko krat vonku, pravdepodobne ta vnima len ako kamarata...uvedomis si to, ked si zacne s niekym inym...a budes si davat otazku, ze ako to je mozne ze s hentym sa nebala vztahu?...co robil inak ako ja?...takze ak chces sprav prvy krok, lebo tu uz nemas velmi co stratit...moja rada
@rogin Diky.. Skúsim spraviť ten prvy krok .. Toto je u mňa večný problém , vždy som akurat tak chalan s ktorým sa dobre rozpráva , kamarat . .. Mam velke sebavedomie , neni som niaky zakríknuty chlapček. Síce sa pri dievčati správam vždy slušne a všetky tie pičoviny ktoré sa tvária že chcú ale vlastne nechú, len je to v každom romantickom filme. Ale tak vždy to dopadne rovnako , lenže ja sa nebudem meniť len koli tomu že som neni ten typ s ktorého budu mať "vlhké nohavičky "
@r3stor nemusis sa menit...to nie je o tom...tato ze teba nie je paf, bude ina...to je cele...kolko ludi tolko chuti...kazdemu sa paci nieco ine... kazdopadne, zaujmi stanovisko...ked bude chciet, ok, ked nie, jej problem drzim palce
Ak budeš čakať, stratíš ju. Vyjadrí k nej city, dotkni sa jej nielen fyzicky, zapôsob, že ti na nej záleží, objim ju, nie je zle byt zdvorily, no bud akčnější, otvorené hovor, lebo to dievča pravdepodobne nevie co chce a musíš ju nasmerovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Najlepšie je že budete to odkladať a nakoniec s druhým začne hneď ...
Ale ved, omg, ma 17. Urcite sa este zopar krat sklame...