žiadne konkrétne, poznám viacero takých párov, čo chodili spolu a boli spolužiaci.. niektorým to vydržalo aj po škole (SŠ) iným nie.. tak ako hocikde inde.
...čakáme spolu dieťa ...ale zas je pravda, že má o 5 rokov viac. Prišiel k nám do triedy po prerušenom štúdiu. Neboli žiadne problémy, ktoré by vyplývali z toho, že sme spolužiaci.
Ja som tiež so spolužiačkou bol som po uši zamilovaný. Až po skoro 3 rokoch som sa zobudil a ukončil to podla mna v 16 nehladaj vztah kks... uč sa, vzdelávaj sa a ked chalana rieš tak si užívaj s rozumom ale nezavazuj sa v imaginarnom vztahu...
Proste si mlada a v mladom veku ist do vztahu je ako hrat sa na dospelych...
@likjul Ani jedno neboj @rocafella Hmm.. A tak s jednym spolužiakom sa už dlho doťahujeme atd, ale viem že z toho nič nebude v najbližšej dobe Ale ani to neriešim ani nechcem riešiť takže
ja poznám aj ludí co su spolu od 15 a teraz sú normálne manželia
to je individuálne
a so spolužiakom, v pohode, poznáte sa, máte spoločné zážitky, čo je lepšie...
@rocafella skor taketo rady mi pridu ako hranie sa na dospelych co uz zabudli ze boli niekedy deckami, a to uz par rokov po 18ke keby ti niekto v 16tich povedal - neries vztahy, radsej sa uc, pochybujem ze by si si to zobral k srdcu
@aventine Prečo hranie ? podla mna je to pravda co som napisal a ked si vezmem aky som bol kkt a nevenoval som sa dolezitejsim veciam v podobnom veku jak je ona tak verim ze sa najde niekto a vezme si nieco taketo k srdcu...
@rocafella pravda to mozno je, ale tebe tiez isto nejaki dospelaci vtedy davali podobne dobre mienene rady a sral si na to ako kazdy pubertak, ci nie? podla mna to patri k tomu veku, clovek si tym musi prejst ze sa zacne zaujimat o opacne pohlavie a zalubi sa, ved take nevinne pubertacke lasky su castokrat to najkrajsie co sa v zivote da zazit, pride mi to uplne prirodzene a bolo by mi luto keby som mala pre nejake racionalne dovody toto nahradit niecim co by mi malo byt do buducnosti viac prospesne.. zas pochybujem ze vela ludi v 16tich to s tymi vztahmi berie tak strasne vazne, ze teraz budeme spolu az do smrti a podobne.
@rocafella podľa mňa je to tiež hlúposť, treba si prežiť aj takéto aj keď len pre teba detské lásky (pre niekoho životné)..
a práve poznám až priveľa ľudí, ktorí to neriešili, alebo neviem možno aj riešili len sa nepodarilo.. no proste nezažili takýto ne/vzťah a v dospelosti majú veľký problém nadviazať kontaky a vážny vzťah..
ja som si to nevedela predstaviť, boli všetci pre mňa ako súrodenci.
ale tak asi som nemala "toho pravého" ( ) v triede, keby hej, tak by som si to možno vedela predstaviť.
v zivote som stretla cloveka, ked som si povedala, ze nesmiem prepasnut prilezitost, lebo mi zalezi na tom, aby sme boli spolu bez ohladu na mozny vyvin udalosti. myslim, ze to je ten pravy pocit, ktory ma clovek, ked sa s niekym da dokopy, hoci aj so spoluziakom.
Môj frajer... bol môj spolužiak na strednej (chodíme spolu od konca 1. ročníka) a teraz je môj spolužiak aj na výške celých 5 rokov ... všetko sa dá, keď sa chce... ale ak by som mala na výber, už by som niečo také nechcela
pokým sú obaja hetero, nevidím v tom chybu. Takisto normálne je, keď flirtujú, proste prirodzené je, že sa nám chalanom páčia naše spolužiačky, ale nič s nimi nechceme alebo to je už na hrane divnosti, niektorým to nevadí, dva páry mojich spolužiakov sa dali dokopy až po strednej, takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teraz spolu bývame
Proste si mlada a v mladom veku ist do vztahu je ako hrat sa na dospelych...
@rocafella Hmm.. A tak s jednym spolužiakom sa už dlho doťahujeme atd, ale viem že z toho nič nebude v najbližšej dobe Ale ani to neriešim ani nechcem riešiť takže
to je individuálne
a so spolužiakom, v pohode, poznáte sa, máte spoločné zážitky, čo je lepšie...
a práve poznám až priveľa ľudí, ktorí to neriešili, alebo neviem možno aj riešili len sa nepodarilo.. no proste nezažili takýto ne/vzťah a v dospelosti majú veľký problém nadviazať kontaky a vážny vzťah..
ale tak asi som nemala "toho pravého" ( ) v triede, keby hej, tak by som si to možno vedela predstaviť.