ahojte, je tu niekto, kto mal vážny vzťah na výške, keď jeden z vás bol na intráku a ten druhý veľaveľa kilometrov od toho prvého? čiže videli ste sa raz za dva týždne alebo tak...
ak áno, ako ste to zvládali? rozpadol sa ten vzťah alebo sa ešte viac utuž
@soul2mate ak jebtam laska a dovera, nema sa to preco dosrat. Ja som rok fungovala s priatelom tak, ze sme sa videli raz do mesiaca, niekedy raz za dva mesiace...a stale sme spolu
Podla mna ide o to, ci mate urceny nejaky bod kedy sa to zmeni, ci viete ze napr treba prezit rok alebo dva a budete spolu byvat alebo tak. Ak sa teda naozaj skutocne vela lubite. Vtedy uplne vpohode podla mna, ale ak proste kazdy byva v inom meste, vsetko na dobu neurcitu a neviete ci sa to v najblizsich rokoch zmeni, nema moc zmysel to spolu tahat. Respektive to moze byt aj dost velka strata casu, lebo stretavat sa s niekym raz za dva tyzdne, alebo kludne aj dvakrat do tyzdna ale len niekde na rande na kavicke alebo rychlovka na intraku nez pride spolubyvajuca, to je jednoduche takto zit aj niekolko rokov. Ale potom zrazu prist fo spolocnej domacnosti a az po tych rokoch zistit ake ma ten clovek chyby ktore sa predtym proste nedali vidiet, ze mu vlastne treba prat ponozky a vykostovat kura a co ked s nicim nepomoze len sa necha obskakovat, alebo je zenska despoticka maniacka posadnuta cistotou to vie ludi castokrat veeelmi prekvapit a neunesu to aj ked si mysleli aky super vztah maju, preto si myslim ze zit takto ako chcete vy niekolko rokov je dost velky risk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ďakujem aj ostatným
nemas zaco a laska je trpezliva