Ahojte,môj vzťah s mamou je odkedy som si našla priateľa dosť narušený v tom,že ma stále kontroluje.Nikdy som nechodievala do mesta a nevracala sa z diskoték opitá nadránom, vždy som jej hovorila kam a s kým ide. Ale teraz len keď idem vonku sa prejsť, ni
Ja nie som jedináčik. Moja mama mi nezavolá keď som niekde na opačnom konci Slovenska či som v poriadku alebo nie a keď nie som doma keď ona príde z roboty tak mám aj 5 telefonátov za hodinu od nej a to som 3 km z domu. Príde mi to nenormálne. A pritom som v robote alebo na nejakom stretnutí. Je to prosto na hlavu postavené úplne. A podotýkam, že som starší ako ty. No v istom smere mame rozumiem z toho hľadiska, že to čo som prežil/neprežil naposledy. Bojí sa, ale jej záujem mi príde nelogický.
ja som toto doma nikdy nemala a do 18 som bola jedinacik tiez. mozno by pomohlo keby si ju zoznamila so svojim chalanom, a viac by ste travili zo zaciatku cas v trojici aby si nanho zvykla a zacala mu doverovat, potom ked s nim pojdes von bude sa spoliehat aj nanho ze na teba da pozor, aspon teda podla logiky by to tak malo byt .... a co na to otec?
mne to robí taktiež...keď som doma tak jej vadím, a keď som preč (v škole, s priateľom, u kamarátky atď) tak mi vyvoláva aj 10x...a potom ja som tá hnusná a arogantná...nepoviem nič keď mi zavolá raz za deň, to beriem, ale keď ma prenasleduje to neznášam!
Jedináčikovia sa berú príliš vážne, lebo toto robia aj iné mamy a nie je to výsada tých s jedným dieťaťom. Nemám rada, keď niekto vraví, že je jedináčik. Nie je podstatné.
Ja som to mala tiež podobné. Jeden nezdvihnutý telefonát, keď bola mimo domu a bol z toho cirkus...Čudné, ale prestalo to, až keď som sa odsťahovala (nie preto).
@jaricenka Ak máš 18, tak to si máš žiť život aj s priatelom niekde si nájdite aspoň nejaký byt útúlný, vlastne vskratke von z domu! A nezdvíhaj mobil!
lol...ja zase nesmiem sama chodiť po 18:00 von, lebo vraj som príliš pekná aby som bola sama niekde potme ale zase mi nevolajú, lebo vedia, že by som im to aj tak nezdvihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Prečital som si stoho tvojho textu iba jednu vetu a už ma to nudilo.
Buď taka dobra a zajdi za cvokarom O.K. ?
Ak to začalo ním, asi neverí jemu, nie tebe. Skús v nej vybudovať dôveru v neho, trochu lepšie jej ho predstav, ubezpeč ju, že ti neublíži.
Inak tomu nerozumiem.
poznám, hoci nie až do takéhoto extrému, ale... tiež som pekne hnusná, keď ma otravuje telefonátmi, keď sa to totálne nehodí -.-