ahojte mam taku menšiu dilemu a rada by som počula nejake INTELIGENTNE nazory na to.Chodim von s takym chalanom lenže je rom,je ale hrozne slušny,inteligentny,proste ako každy iny chalan a mne by dal aj modre z neba,kcel by so mnou chodiť,ale ja sa nejak
to že je róm predsa neznamená že je horší ako "normálni ľudia", a pokiaľ je ešte jedným z tých slušnejších...ak sa aj tebe páči...kľudne sa dajte dokopy
Keď si rozumiete, tak nevidím problém...nie je isté, či nájdeš niekoho podobného v "bielej verzii", tak to skús a nenechaj si pokaziť vzťah predsudkami
ale nejde o to, akej je rasy. ver mi, ked ho mas rada a citis sa s nim dobre, tak si s nim zacni. ved ty s nim budes chodit a nie tvoje okolie. je to tvoja vec
riaď sa podľa srdca a nie podľa názorov tvojich kamarátov... ak sa milujete, treba to skúsiť... vtedy sa ukážu aj pravé tváre tvojich priateľov. Lebo, kto je priateľ tebe, bude aj jemu....
Presne... predošlé názory poväčšine vystihli ten môj... Bože, ako ti závidím, že máš niekoho, kto ťa ľúbi a zniesol by ti modré z neba... Prosím ťa, proste to prijmi a kamarátom povedz (slušne, ak ich nechceš uraziť alebo nahnevať) svoj názor na ich predsudky a skrátka choď do toho... Farba pleti neurčuje kvalitu človeka , čo každý rozumný človek pochopí...
Martinka1- byt tebou, najprv by som sa zamyslela nad tym, ci mi vobec zato stoji s nim chodit, ci uvazujes nad trvalejsim vztahom, ak nie (a teraz nehovorim o tom ci je alebo nieje rom) tak nato zabudni. Ak ti zato ale stoji, a si si vedoma toho ze svoju lásku (ak by ste spolu zacali chodit) by si vedela obhajit okoliu, tak potom byt tebou, s nim zacne v klude chodit...ale najprv sa fakt zamysli nad cim ci ti to zato stoji, lebo ak sa date dokopy, nebude to lahke, a vas vztah vydrzi len ak budete obaja silny, budete si verit, a obhajovat svoju lasku... kazdy sice tvrdi ze nieje dolezite ci je alebo nieje rom, ale ver mi ze okoliu sa nevyhnes hoci je to tvoje rozhodnutie...v kazdom pripade drzim palec....rozhodnutie je v tvojich rukach...
oukej, je to pravda, ak ho máš rada nerieš toto... len len mňa by zaujímalo, keby prišlo k tomu, že by niekto z vás bol v podobnej situácii, ako by ste vy zareagovali, či by ste to robili presne takisto ako tu píšete mám taký pocit, že u niektorých sú to len pekné frázy, ale v skutočnosti, by sa zachovali inak
zrazu vseci aki antirasisti..slovaci to maju v sebe..ten rasizmus..budes to mat tazke ale ak sa mate radi tak to spolu skuste..priznam sa aj ja by som najprv asi vseliako pozerala,ale kebyze ho spoznam a zistim ze je ozaj taky ako pises tak no problem.
ak sa mate radi kasli na okolie je to vas zivot a nie ludi okolo napr minule som sla vlakom a bol tam par romka a hip hoper boli uplne krasnucky aj s babom a boli stastni tak kasli na ostatnych a rob co ti radi srdce
ale ved ked je mormalny slusny neje alkoholik ani nedroguje tak niet nad cim rozmyslat a skus to a sama uvidis ako bude na to reagovať tvoje okolie nechaj sa prekvapiť ci su naozaj kamosi ako si to onich myslis
Ked je taky dobrosrdecny mily slusny inteligentny cisty tak sa dajte pekne dokopy a majte sa radi prajem vam to a okolie okolie si nevsimajte iba vam zavidia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Predsa s nim budes chodit ty a nie oni!
čo na tom záleží? veď keď je taký super, ako píšeš, všetky tvoje obavy sú zbytočné...
Aj ked ja by som asi tmavych nevyhladavala.
zrazu vseci aki antirasisti..slovaci to maju v sebe..ten rasizmus..budes to mat tazke ale ak sa mate radi tak to spolu skuste..priznam sa aj ja by som najprv asi vseliako pozerala,ale kebyze ho spoznam a zistim ze je ozaj taky ako pises tak no problem.
je ale hrozne slušny,inteligentny,proste AKO KAZDY INY CHALAN....
čo???:/
a kamarati?-ak to nepochopia tak nechapem preco ich povazujes za kamaratov..
neubližuj tomu chlapcovi !