ako už nadpis hovorí chcel by som začal chodiť so spolužiačkou. Už 3 roky po nej pozerám a mám ju rád viac ako len kamarátku.Prvý rok som jej to povedal a potom sa so mnou celý jeden rok nebavila ale teraz to je už riadne dobré máme spoločné záujm
Ja som so spoluziakom chodila, rok. Lenze, polroka z toho som studovala v zahranici, vtedy to bolo fajn. Fajn to bolo ked som opet zacala chodit do skoly k nam, ale len mesiac. Potom sa to pokazilo. Zcasti aj preto ze sme sa neustale videlia boli spolu a nechybali sme si tak..ale tam boli aj ine okolnosti cize.. Neviem. Ale myslím ze by ta nemalo odrádzať len to ze je to spoluziacka..
to je na tebe ako sa rozhodneš, akurát ja by som to nerobil, jednak že sa budete stretávať každý deň a to aj sedem hodín denne, čiže ak to nebude niaka obrovská láska vám to dlho nevydrží a po druhé potom po rozchode sa budete aj naďalej stretávať a to by pre mňa moc príjemné teda nebolo, ale ako som už povedal je to len a len na tebe ako sa rozhodneš, ale prečo si kaziť niečo, čo ako si sám povedal funguje, tým že jej povieš, čo ku nej cítiš a ešte dosť zaváži do ktorého chodíš ročníka
Nedavaj na nieco, co by ta odradilo, rob, co citis. Je uplne normalne najst si frajerku z blizkeho okolia, kde sa pohybujes, je to prirodzene. Argument "nemozem s nou chodit, lebo je to spoluziacka/kolegyna/suseda" je uplna kokotina, nezmysel. Rob, co citis a na nic necakaj, zacni hned, ako je to mozne, normalne ju bal aj so vsetkym, co k tomu patri, nezabudni na flirtovanie a budovanie sexualnej pritazlivosti, lebo to je asi najdolezitejsia cast toho. Ak ste uz nejaki dobri kamarati, bud pripraveny na to, ze to moze vase kamaratstvo skoncit a je len na tebe, ci to chces risknut. Do buducna sa takymto situaciam vyhybaj (ano, viem, nie vzdy sa to da). Ja osobne by som to riskol, bab je pokokot a kamaratov si hladam len chalanov, baby si nechavam len na vztah, sex, atd., po skusenostiach uz so zenami nebudujem hlboke kamaratske vztahy, minimalne kym som nezadany.
inak, ja som tiez najskor bola najlepsia priatelka, potom s mojim neskorsim frajerom - spoluziakom.. A teraz kruto lutujem, ze sme to tak nenechalia hrnuli sa do vztahu. Lebo tak som prisla o frajera, ale aj najlepsieho kamarata
@dredo toho som sa obával :/ ale tak je to ako som už povedal na tebe ako sa rozhodneš, neviem aká si vzťahová povaha držím palce a dúfam, že sa rozhodneš správne a nebudeš to neskôr ľutovať
@moomy ale tak teoreticky, aj ja som sa s ním po dvoch rokoch prestala baviť a to som s ním nič nemala bol to proste... idiot..
ale sme mali tiež ešte jeden pár ktorý sa potom rozišli ale po čase už bavili normálne .. a potom ku koncu si začala s druhým spolužiakom ( ) , ale sú spolu doteraz,, čiže už vyše roka, ale do školy už nechodíme
a ešte bol v mojej triede jeden pár ktorý sa tiež asi v prváku dali dokopy ale po chvíli aj rozišli.. a bavili sa tak.. aby sa nepovedalo..
(boože, ako mi nechýbajú.. )
takže tým chcem povedať, že je to asi individuálne a záleží to na tých ľuďoch a ich povahách, ako potom budú spolu vychádzať, keď sa rozídu..
@4lex hej máš pravdu je to individuálne a záleží strašne na povahách daných ľudí aj ja poznám pár, ktorý spolu chodí do jednej triede a funguje im to už tri roky
toto v životre nepochopím, jak može mať niekto niekoho rád, ale proste nebude s ním, LEBO NIEČO. a ešte k tomuto taká primitívna vec že je to spolužiačka. a čo?
také reči ako @17 nepočúvaj, oni asi v živote nemali nejaký pekný vzťah alebo čo poznám tooooooooľko párov, čo spolu chodlili kľudne aj celú strednú a sú spolu doteraz, aj po.. akože jasné, aj takých čo spolu boli 3 mesiace a rozišli sa.. no a?? veď to je úplne normálne že sa ľudia rozchádzajú
@h8u veď chcel radu, tak mu radíme a poväčšinou s tým máme osobnú skúsenosť, preto také rady. A nemusíš sa hneď rozčulovať, škodí to zdraviu. A prečo si kaziť veľmi dobré priateľstvo tým, že spolu začnú chodiť?? Veď aj tak sú spolu dlho v škole, bavia sa spolu a sú šťastní, takže aj tak by sa nič nezmenilo, keby začali spolu chodiť. Ale je to na ňom ako sa rozhodne.
No osobne mi to nevyšlo..dvakrát na mňa to bolo veľa proste, stačilo by mi,že sa vidíme poobede a nie celý deň ... ale mám spolužiakov čo sú spolu už viac ako rok,ale teda dívať sa na nich niekedy v triede je až na poblití...ale oni nevedia,kde je tá hranica no. Inak pohoda.
Vo veľa prípadoch to nekončí dobre a v nektorých prípadoch to zas vydržalo dlho aj po škole.. Je to len na tebe/vás a na vašom prístupe k vzťahu. Keď si raz s niekým rozumiem tak, že s ním chcem vzťah a pripadnú budúcnosť, tak je.mi jedno, či je to spolužiak, sused, kamoš, mama oco brat... Chápeme?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
CHOD DO TOHO!!!
s jednou sa potom asi tri roky nebavil poriadne
.
ale sme mali tiež ešte jeden pár ktorý sa potom rozišli ale po čase už bavili normálne .. a potom ku koncu si začala s druhým spolužiakom ( ) , ale sú spolu doteraz,, čiže už vyše roka, ale do školy už nechodíme
a ešte bol v mojej triede jeden pár ktorý sa tiež asi v prváku dali dokopy ale po chvíli aj rozišli.. a bavili sa tak.. aby sa nepovedalo..
(boože, ako mi nechýbajú.. )
takže tým chcem povedať, že je to asi individuálne a záleží to na tých ľuďoch a ich povahách, ako potom budú spolu vychádzať, keď sa rozídu..
také reči ako @17 nepočúvaj, oni asi v živote nemali nejaký pekný vzťah alebo čo poznám tooooooooľko párov, čo spolu chodlili kľudne aj celú strednú a sú spolu doteraz, aj po.. akože jasné, aj takých čo spolu boli 3 mesiace a rozišli sa.. no a?? veď to je úplne normálne že sa ľudia rozchádzajú
to je ten najdebilenjsi dovod na celom svete
a ked je taky debil, ze proste to nedokaze ustat, tak je proste debil
a hej, dobre som sa vyspala
V niektorých aj po dva.
1. netuším, nikdy ma to netrápilo, a nikdy som príliš nechápal prečo sa všetci správajú ako keby to bol nejaký hendikep.
2. nehovor jej to, správaj sa k nej tak aby za
a) chcela s tebou chodiť ona
b) jej bolo jasné že ty s ňou tiež
proste žiadne priame vyjadrenie, jednoducho jej buď spolovice kamarát a spolovice príťažlivo drzý a odvážny balič čo si ju niekde odchytil