... Som myslela ked sa daju dokopy napr. ziacka s ucitelom a zoberu sa a maju deti alebo sef so sekretarkou a potom to skonci krachom a sekretarka odide z firmy...
Mlady chalan dokoncil vysku a zobral si svoju profesorku zo strednej skoly. Prisiel ucit na tu istu skolu, s pani profesorkou sa rozviedol a zobral si svoju ziacku. Hmm... co je s nimi teraz? Neviem... Ale mam pocit, ze su vsetci zakoplexovani... Pan profesor ma uci chemiu, ale je fakt divny... Myslim, ze ani jeho zena nemoze byt normalna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Mlady chalan dokoncil vysku a zobral si svoju profesorku zo strednej skoly. Prisiel ucit na tu istu skolu, s pani profesorkou sa rozviedol a zobral si svoju ziacku. Hmm... co je s nimi teraz? Neviem... Ale mam pocit, ze su vsetci zakoplexovani... Pan profesor ma uci chemiu, ale je fakt divny... Myslim, ze ani jeho zena nemoze byt normalna...
To hej... Je to vlasne chudák... No ale čo už...