Zdravim, aky vekovy rozdiel je podla vas vo vztahoch v spolocnosti este tolerovany?
Aky vekovy rozdiel je podla vas este tolerovany pri neplnoletych mladych ludoch?
Myslite ze vztah 21 rocneho a 16 rocnej je uplne v poriadku??
ja si myslim že to je v pohode, hlavne aby si rozumeli. myslím si že v spoločnosti ešte tolerujú tak 10 rokov, mne by ale nevadilo ani 20. a čo sa neplnoletýh týka, moja 13 ročná spolužiačka chodila s 24 ročným. nechutné, ale vidíš, dneska už je všetko možné
Nejde ani tak o vek ako o to, že by si človek mal uvedomiť, že ak má jeden 16 r. tak ich skutočne má. Nikdy nemôžeš vedieť čo toho človeka ešte čaká v živote, aké problémy a tak. V tom veku ešte človek dozrieva aj po psychologickej stránke. Takže chodiť vlastne s dieťaťom by mohlo byť dosť zložité z oboch strán. Vzťahy potrebujú čas, dozrievanie...
10 ročný rozdiel je podľa mňa extrém už lne z hľadiska inteligencie a životných cieľov, priorít. Tak ja v mojom veku by som bol maximálne schopný tolerovať o tri roky mladšiu priateľku aj to už je na hrane. Myslím si že ak nejaký 24 r. má 13. ročnú tak je to choré.
16 a 21 rokov je už podla mna po mentalnej stranke velky rozdiel pokial sa obaja nachadzaju na urovni korešpondujuc s ich telesnym vekom. Predsa len ona sa sama ešte len hlada, je v puberte a jeho vek je znakom určite vacsieho vyzretia...taky človek chce už vacsinou uplne ine kriteria od partnera ako sestnastka. Ono uplne niečo ine je to po osemnastke vyššie.....
Úprimne, s takou babou by som bol len pre to, keby sa s ňou chcem vyspať. Myslím 18 a dole.
No a ak by išlo o normálny vzťah, tak tak 19+ je fajn.
Moja priateľka je rovestníčka, a je to super
So staršou ženou si neviem predstaviť byť. Možno tak do hmm 30. Aj to neviem, záleží od mnohých faktorov...
13 x 24 rokov to je čistá pedofília
Rovnako si myslím, že 20-roční ľudia nemajú čo robiť s tínedžermi čo ešte len čerstvo vyšli zo základnej školy. Keď už sú ti ľudia že sa pohybujú od tej 20tky vyššie, 20x24 a pod. why not. Ale 16 - 18 Nope nope nope nope nope.
vždy čakám že saniekto už fakt vážne spýta že On 21 a ona 45, či to je ok.. LOl tieto 3až5 ročné rozdieli ... to myslíte vážne???? nie, je to moc, nie je šanca.
ja som mala 16 a ona 27 , a stále sme spolu a klape nám to , ja vobec nevnimam ten rozdiel ani ona to nerieši aj ked jasné ked sa hádame tak si to niekedy vyčítame. Ale moj názor je taky že ked si dvaja ludia rozumeju tak vek v tom nehrá rolu.
bože vy tu také debiliny riešite
a clapci, ktorí tvrdíte, že na to aby ste mali o 3,5,7,10 rokov mladšiu priateľku by ste museli byť mentálne zaostalí, prezradím vám jednu vec: vy aj STE mentálne zaostalí, pretože takú pičovinu môže vymyslieť len zakomplexovaný chudák ktorý sa bojí že si z neho kamaráti budú robiť srandu, a tak sa hanbí chodiť s mladším dievčaťom.
btw, pre mňa rozdiel pod 5 rokov neprichadzá do úvahy. chlapi do tých 20 rokov sú hrozné decká, a častokrát aj do 25. Proste zbytočné trápenie, n to aby som niekoho vychovávala a učila myslieť mám mladšieho brata.
Hmm a čo keby sme išli ku podstate veci? Prečo o tom vôbec premýšľaš? Ja si myslím že ti to niekde v podvedomí vadí a sama v tom vidíš problém (vlastná skúsenosť).
Chceš aby ťa spoločnosť neodsudzovala zato že chodíš so starším - ok, ale prečo si potom nehľadáš mladšieho?
A nerieš to že je jedinečný, výnimočný a ja neviem čo všetko ešte (takých je veľa).
Nedá sa povedať,že 5,10,13 atď. Pretože iný je 10 vekový rozdiel pri 15 ročnej a 25 ročnom a iné to je pri 30 ročnej a 40 ročnom. Taký istý vekový rozdiel ale úplne iné to je,pretože v druhom prípade sú obaja vyzretí a vedia čo vlastne chcú od života,majú čo to odžité atd. Kým v prvom prípade 15 ročná nevie ani hovno o živote a 25 ročný už by mal mat nejaké skúsenosti a ciele.
sú 23 ročný chlapi, čo sa správajú dospelo a sú 30 ročný chlapi, čo sa správajú ako deti. čiže vekový rozdiel by som nejak neriešila. a niektorých chlapov priťahujú také tie dievčatkovské typy lebo pôsobia jemne atď. a nemyslím si že by to malo byť len o tom, že sa s ňou chce vyspať.
Sama som bola svedkom vzťahu 16r baby a 21r chalana.... Po nejakom roku, dvoch si baba uvedomila, že je mladá a že si ešte môže užívať a odkopla ho... Ale ani sa nečudujem, on sa k nej doslova nasáčkoval (nasťahoval)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
To zväčša balia taký čo ich iné nechcú
Ale takou nejakou dvasedmou by som nepohrdol
tak to bude nejak rovnako s každou vekovou skupinou asi.
a neviem ti povedať že jak sa na to pozerá spoločnosť lebo so spoločnosťou si nerozumieme.
Nech je akýkoľvek vekový rozdiel, ide o to, či si medzi sebou rozumejú.
No a ak by išlo o normálny vzťah, tak tak 19+ je fajn.
Moja priateľka je rovestníčka, a je to super
So staršou ženou si neviem predstaviť byť. Možno tak do hmm 30. Aj to neviem, záleží od mnohých faktorov...
Rovnako si myslím, že 20-roční ľudia nemajú čo robiť s tínedžermi čo ešte len čerstvo vyšli zo základnej školy. Keď už sú ti ľudia že sa pohybujú od tej 20tky vyššie, 20x24 a pod. why not. Ale 16 - 18 Nope nope nope nope nope.
a clapci, ktorí tvrdíte, že na to aby ste mali o 3,5,7,10 rokov mladšiu priateľku by ste museli byť mentálne zaostalí, prezradím vám jednu vec: vy aj STE mentálne zaostalí, pretože takú pičovinu môže vymyslieť len zakomplexovaný chudák ktorý sa bojí že si z neho kamaráti budú robiť srandu, a tak sa hanbí chodiť s mladším dievčaťom.
btw, pre mňa rozdiel pod 5 rokov neprichadzá do úvahy. chlapi do tých 20 rokov sú hrozné decká, a častokrát aj do 25. Proste zbytočné trápenie, n to aby som niekoho vychovávala a učila myslieť mám mladšieho brata.
Chceš aby ťa spoločnosť neodsudzovala zato že chodíš so starším - ok, ale prečo si potom nehľadáš mladšieho?
A nerieš to že je jedinečný, výnimočný a ja neviem čo všetko ešte (takých je veľa).
@21 povedalo uberdetinske dievca
a hento je v pohode, my sme s priatelom boli podobne
nechapem preco sa ludia vzdy maju potrebu pytat, ci hento a hento je normalne
Sama som bola svedkom vzťahu 16r baby a 21r chalana.... Po nejakom roku, dvoch si baba uvedomila, že je mladá a že si ešte môže užívať a odkopla ho... Ale ani sa nečudujem, on sa k nej doslova nasáčkoval (nasťahoval)
(samozrejme to neber ako urážku, ak by si to inak pochopil)