Ahojte,viem, ze hladat odpoved na to, co ma zaujima bude asi nemozne, avsak by som vas chcela poprosit aspon o to, aby ste mi napisali ci ste sa uz s tym stretli.
Mam priatela viac ako rok, momentalne sme neni spolu dva tyzdne.. (prazdniny,d
nedomyslaj si keketiny vazne...len to dodrbes viac ako si myslis ak budes z toho pred nim stresovat-mam s tym skvelu skusenost...porozpravaj sa s nim a ver tomu co ti povie ak je doveryhodny
to že si nemáte cez telefon čo povedať je preto, lebo každý robíte teraz niečo iné...preto si hovorte o svojich zážitkoch aj ked je to napr. len to, že si niečo zaujímavé našla na nete a podobne........a hlavne ak ťa to trápi, tak v prvom momente je treba mu to rovno povedať a porozprávať sa o tom. Ženské domýšľanie je najblbšia vec spolu s naznačovaním. Preto je lepšie mu rovno na rovinu povedať, čo ťa štve a riešiť to držím palce
porozprávaj sa sním o všetkých problémoch, ktoré s ním máš a nehľadaj odpovede na birdzi.. z vlastnej skúsenosti viem, akí sú tu ľudia a možno ti niektorí ani nechcú zle, len ťa popletú, odradia...
Niekedy sa stane ze nemam co povedat alebo nemam naladu rozpravat. Je dost mozne ze ten zdanlivy nezaujem ani nesuvisi s tebou. Takze ak mas pochybnosti tak sa ho spytaj ale mozno je to tragicke len v tvojej hlave.
@samdex12 zazivas uplne prirodzeny vyvoj vztahu....kazdy vztah zaziva prvu krizu cca. po roku - 2 chodenia.....niekde v tomto obdobi....., ked sa prvotna zamilovanost vytraca, nabazili ste sa jeden druheho a zrazu sa objavuju aj chyby....(opakujem....bude to tak v kazdom vztahu).....a teraz je len na vas, co s tym urobite.......bud nie ste schopni sa tolerovat, pochopit, prijat aj bez ruzovych okuliarov (cize aj so svojimi nedostatkami) a rozidete sa, alebo je tam laska a toto vsetko vezmete na vedomie ako fakt, vyriesite si veci a vztah pokracuje
@samdex12 och.. a co cakas ze vztah bude vzdy ako na zaciatku?... vztah sa vyvija, meni.... ale vela ludi si mysli, ze to vzdy bude super a preto sa rozchadzaju, rozvadzaju... lebo im nikto nepovedal, že to bude uplne inak ako vo filmoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale nie, určite ho len niečo trápi a ani nevie ako mu pomôže keď sa ho na to spýtaš