takže
- vplyv historického vývoja na území Slovenska na jednotlivé nárečia slovenčiny, so zameraním nielen na lexiku, ale aj fonetiku a morfológiu
- vplyv ultrafialového žiarenia na zdravý životný štýl mláďat medveďa bieleho
- prečo by Bubo Bubo nemal jesť Hubba Bubba.
- vplyv predpokladu, že starovekí bohovia mimozemšťanmi, na vysvetlenie Rosewellského incidentu
- vplyv používania metronómu pri varení na kvalitu špagiet
- najlepšie čistiace prostriedky v domácnosti a ich využitie pri likvidácii nepríjemného hmyzu, ako aj ich vplyv na životné prostredie
- experimentálny pokus, či sú všetky výsledky v Zbierke úloh z matemaniky správne
Horí a nablízku je nosorožec. Ako dobre vieme, nosorožce hasia požiare ak nejaké vidia. Čo by si si objednala za alkoholický miešaný nápoj v bare, za ten čas, čo by nosorožec požiar uhasil?
no aha...bud uprimny a povec jej, ze by si s nou obcoval den a noc, a ze nie si naivny hlupak, ktory veri vo vecnu lasku, takze nech nepocita, ze to bude nadlho...a potom nech ti opise svoj prvy orgazmus
..ak s ňou nevieš nahodiť ani len tému na nete tak ju nechaj tak lebo vonku jej ani toľko nepovieš.. hľadaj také dievčatá pri ktorých ti to bude ísť samo a nebudeš potrebovať rady
Keď nevieš o čom sa máš s niekým baviť tak určite k sebe nepatríte.Páčiť fyzicky sa ti môže,ale to je to najhoršie čo môže byť,keď musíš rozmýšlať o čom sa máš baviť s niekým.Má to ísť samé plynulo a vtedy to je ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
od odpovede na tuto otazku by sa vyvijalo vsetko, mozno dokonca aj jej zivot ( som si viac ako isty, ze rozhodne ano )
- vplyv historického vývoja na území Slovenska na jednotlivé nárečia slovenčiny, so zameraním nielen na lexiku, ale aj fonetiku a morfológiu
- vplyv ultrafialového žiarenia na zdravý životný štýl mláďat medveďa bieleho
- prečo by Bubo Bubo nemal jesť Hubba Bubba.
- vplyv predpokladu, že starovekí bohovia mimozemšťanmi, na vysvetlenie Rosewellského incidentu
- vplyv používania metronómu pri varení na kvalitu špagiet
- najlepšie čistiace prostriedky v domácnosti a ich využitie pri likvidácii nepríjemného hmyzu, ako aj ich vplyv na životné prostredie
- experimentálny pokus, či sú všetky výsledky v Zbierke úloh z matemaniky správne
nahodou to su dobre temy!
ma zaujíma náhodou
Totiž na tieto pochopiteľne, ale aj normálne na sofistikovanejšie
ja som to skumal jednu dobu a sa mi zda ze je to len mytus
...pretoze to, co medzi nami citim...
*and the rest was history*
@26 maš pravdu je to len mýtus
..ak s ňou nevieš nahodiť ani len tému na nete tak ju nechaj tak lebo vonku jej ani toľko nepovieš.. hľadaj také dievčatá pri ktorých ti to bude ísť samo a nebudeš potrebovať rady
ja z nej maturujem!
haha no fakt si nevymyslam este aj @spiralflaust to potvrdil