Neviem si poradiť, mám taký problém. Ako by ste to vy riešili ? ..Mám vzťah už vyše 3 rokov, so sním šťastná no už niekedy je to také, že už by bolo lepšie sa rozísť..máme teraz také obdobie čo sa neustále hádame, stále, že to už nebaví..Popri tom sa mi ľ
Nejak mám pocit, že sama nevieš čo chceš
Tak buď si s niekým šťastná alebo sa s niekým chceš rozísť.
A keď sa na niekoho namotávaš, tak asi si zjavne s osobou č. 1 po tých troch rokoch len zo zvyku :letim:
s nikym to nebude cely zivot nadherne a dokonale, vzdy pridu nejake problemy alebo krizy, hadky alebo pocit ze uz to neni ono, a o tomto je ze sa tieto veci musia prekonat, to je jednoduche pri prvej neistote odist za inym
eh, až sa to zle číta...
som s nim šťastná ale hádame sa.
neviem si predstaviť život bez toho čo mam.
Pači sa mi další.
..confused ..a confused ľudom sa nedá ani poradiť.
každý má vo vzťahu aj tie horšie obdobia, niekedy to prejde niekedy nie... ale určite nerob blbosti kvoli nejakému debilkovi ktorý sa ti len páči, hej neviem aký je , ale z vlastnej skúsenosti viem že vela chalanov má o babu záujem len aby si niečo dokázali keď sú zadané že ju môžu mať... skús sa zamyslieť, v čom je v tom vašom vzťahu problém, prečo sa hádavate, ak sú to blbosti tie sa vyriešiť dajú...
najprv by si si mala uvedomiť čo chceš...ale z vlastnej skúsenosti ti poviem, že ak raz začnú veľké hádky, už to neskončí...je to na tebe, či chceš mať vzťah s hádkami ale keď o tom pochybuješ, tak v tom asi niečo už bude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak buď si s niekým šťastná alebo sa s niekým chceš rozísť.
A keď sa na niekoho namotávaš, tak asi si zjavne s osobou č. 1 po tých troch rokoch len zo zvyku :letim:
Proste si zena preli leukopast novym ak chapete
som s nim šťastná ale hádame sa.
neviem si predstaviť život bez toho čo mam.
Pači sa mi další.
..confused ..a confused ľudom sa nedá ani poradiť.