Ahojte mam frajera ktorý ma 13 ja mam 15 chcem sa s nim rozisť lebo je uplne ako dieťa ešte nie je vyspely ako mu mam vysvetlit ze chcem byt len kamaratka.Cely vecer mi pise ze som jeho zivotna laska atd.. pls poradte
nema to v hlave v poriadku, povedz mu, ze ho podvadzas, lebo je hlupy, a ked sa spyta s kym, tak ze s Robkom, lebo ten sa nesprava detsky a nemusis sa s nim hadat, kto je z vas dvoch mudrejsi, vzdy uzna, ze mas ty pravdu
Hah... Chudák chlapec. Píšete akoby nemal 13, ale 8. ešteže sa s ním nerozchádzate vy. Každopádne k veci. :
Normálne sa s ním rozíd. Nepíš mu,ale stretni sa s ním a tak mu povedz, niečo v tom zmysle ako písal @Smilerrr
Prečo si sním začala chodiť? Lebo neviem si to moc živo predstaviť že siedmak s deviatačkou... (wtf) skôr opačne pochopim v pohode ale takto...
A normálne mu povedz že ho nemiluješ, a nesprávaj sa k nemu tak ako predtým, ale si ho všímaj menej... Pokial budeš vidieť že stále je "do teba" tak sa mu vyhybaj ... prenho to bude lepšie, kym pochopi že musi zabudnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Napis mu nieco v zmysle: uz to necitim tak ako som to kedysi citila abo hocjaku podobnu sracku
Normálne sa s ním rozíd. Nepíš mu,ale stretni sa s ním a tak mu povedz, niečo v tom zmysle ako písal @Smilerrr
A normálne mu povedz že ho nemiluješ, a nesprávaj sa k nemu tak ako predtým, ale si ho všímaj menej... Pokial budeš vidieť že stále je "do teba" tak sa mu vyhybaj ... prenho to bude lepšie, kym pochopi že musi zabudnut.