čo by ste si mysleli kebyže sedite s kamošom/kou, kt. ste odmietli a ten/ta vam pripomenie prihodu práve z daneho dňa kedy ste ho/ju odmietli a bolo by to asi po 14 rokoch a nevideli ste sa odvtedy často..cca 5-6x.. a prerušil by kontakt..hm??
Že asi po 14 rokoch odkedy sme prerušili kontakt, sa ma asi nebude pýtať veci typu, čo som včera varila a že on robil segedín... Lebo to sa väčšinou v bežnej konverzácii po 14 rokoch stáva, že ľudia spomenú nejakú vec ešte z toho obdobia keď ste boli v kontakte aby reč nestála a nepozerali ste sa na seba jak dvaja autisti.
jezisi boze, nemyslela by som si nic ved toto je bezna konverzacia medzi mnou a mojim detskym crushom, ze sa bavime jak ma nechcel a prestal sa so mnou bavit a jak aj na nase prve stretko dovliekol kolegu, lebo sa ma bal teda zalezi asi aj od stylu, ale my sa na tom napriklad velmi dobre zabavame
ved to je preboha 14 rokov (v nasom pripade 10 , ten clovek podla mna to odmietnutie uz ani v pate nema
Neviem ale bolo by mi to luto.
A so nostalgia, jak cas letí. Tak sa spytam co robi alebo ako sa posunula odvtedy. Alebo neviem. Keby som single tak by som sa spytal ci to mam brat ako zaujem o rande
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som popravde po prečítaní otázky na chvíľu prišiel o schopnosť myslieť
ved to je preboha 14 rokov (v nasom pripade 10 , ten clovek podla mna to odmietnutie uz ani v pate nema
A so nostalgia, jak cas letí. Tak sa spytam co robi alebo ako sa posunula odvtedy. Alebo neviem. Keby som single tak by som sa spytal ci to mam brat ako zaujem o rande