Ahojte, chcem sa spytat na radu /nazor niekoho nezaujateho... V sucasnosti mame s partnerom dost odlisne zivoty... Ja mam strasne vela povinnosti, nemozem s nim bt a ani si dovolit chodit niekam von.. potrebujm vsetok cas investovat do povinnosti
Načo mať nejaký kvázi "vzťah", keď ty máš povinnosti a nemáš čas? ...ja som to tak nerobil, keď som mal po uši práce s prerabaním, lebo viem, že by to jedného z nich prestalo baviť a ešte keď je to vzťah na diaľku..
A nedokážeš sa nejako zmieriť s tým, že pozornosť sa netočí len okolo teba a že aj iní sú napríklad, čo ja viem... ĽUDIA?? Predstav si, že si v jeho koži. Ani hovno, že by si 2 týždne sedela na gauči. Jediné správne rozhodnutie je nechať mu voľnosť. Aspoň na určitý čas a povedať mu môžeš asi len tak. "Maj sa miláčik. Bav sa! Cmuk cmuk."
@badgrl nemáš mi za čo gratulovať, no ja nejak neviem pochopiť keď sa niektoré dievčatá snažia za každú na niekom naviazané, pritom jeden z nich je nejak zaneprázdnený, neklape to dobre a sú spolu zo zotrvačnosti ...nie je žiadna hanba vydržať byť sám
Je to vždy o prioritách..nejaké máš ty a nejaké aj on tak porozmýšľaj čo sú tie tvoje a s tými prípadne pracuj...a tie jeho nechaj nech si s nimi robí on čo chce
Snad nechces aby sedle koli tebe stale doma ked tebe sa nechce ist nikam... (mi nevrav keby si tak silno chcela ze si nenajdes hodinu volneho casu za tyzden aby ste zasli aspon do cukrarne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov