Čo by ste robili, keby sa váš frajer ktorého máte veľmi radi s vami rozišiel z jedného dňa na druhý. Dôvod, že to tak cíti a že ho nepriťahujete a že nechce byť s vami a že sa nemáte už ani snažiť. Ale potom o 2 týždne by sa vám ozval a povedal, že si uve
Určite by som sa ale zaujímala o to, čo sa stalo vtedy, keď mi dal koniec. Musela by som poznať jeho príčinu a neviem jeho mozgové pochody čo sa v ňom odohrávalo.Ak by bol natoľko úprimný a ja možno natoľko empatická, že by som dokázala sa stotožniť s jeho pocitmi, a pochopiť , prečo sa správal tak ako sa správal, určite by som to prijala . Dokonca si myslím, že ešte viac by ma to s ním spojilo. Myslím si, že takéto problémy vedia ľudí buď spojiť , alebo oddialiť , určite by som tomu človeku v tom prípade dala šancu, keby bol natoľko úprimný preniknúť viac do jeho "vnímania".
Horšie je už to, keď to človek dostatočne neodovodni nepusti si ťa k tebe, iba povie a neviem, bla bla ale teraz je už všetko inak , alebo niakym zatmením mozgu a je ešte natoľko lenivý sa nezaoberať tým prečo to urobil. To mi nepride úprimné. Proste čo by som si mala myslieť o človeku, kt by mal byť najbližší a ani neviem čo mu fičí hlavou .A hlavne čakať na daľšie zatmenie mozgu .. S takým človekom by som nechcela mať ja osobne vzťah. Lebo ma do jeho sveta nepúšťa. Ale mám pocit, že v tvojom prípade to bola trochu aj reakcia bez rešpektu voči tvojej osobe , čo nie je dobré znamenie.
@patriciess Buď nás to spoji alebo sa to skonči, záleží na tej druhej osobe či to dokáže prijať a preniesť sa cez to sklamanie. Bol by som rad ak by sa tak stalo a náš vzťah sa utužil. Len čo ešte preto spraviť ?
,,Ale mám pocit, že v tvojom prípade to bola trochu aj reakcia bez rešpektu voči tvojej osobe , čo nie je dobré znamenie. ,,
Môžeš mi to lepšie vysvetliť ako to myslíš ?
A čo by ťa na tom mohlo ešte viac spojiť s partnerom ?
@pinci ... a vieš vobec prečo? proste na také ked nam ublizite sa nezabúúda .... napriklad ostane to vo mne navždy ale snazim sa to nepripomiinat ... nie ako vy jeednych uchom dnu druhym von
ja by som mu už moc neverila, zatial sa ku mne chcelo vrátiť dosť chalanov, čo som aj vtedy dávno jak sme sa rozišli vedela, ale tak nič som k nim už necítila tak smola
@masiveattack "Čo by ste robili, keby sa váš frajer ktorého máte veľmi radi s vami rozišiel z jedného dňa na druhý. Dôvod, že to tak cíti a že ho nepriťahujete a že nechce byť s vami a že sa nemáte už ani snažiť."
Toto mi celé pripadá komplet bez rešpektu. Uz len to, že ten človek ma ku mne až "takú veľkú úctu", že dá mi taký ako dá koniec a ešte mu nestojíte ani zato, že vám to nemá potrebu vysvetliť. Žiadne odôvodnenie. Keď pociťujem k niekomu rešpekt ako k človeku tak záleží mi na tom, aby vedel prečo to robím a že to nerobím len tak, lebo potkan v pilinách.. . A keď človek fakt už nevie prečo sa s niekým rozišiel ( s čím som sa ja osobne ešte nestretla), tak si myslím, že to aj o ňom ako osobnosti svedčí-má trochu zmätok v hlave zrejme má závažnejší problém xD
Ako ľudí môže niečo takéto spojiť? Myslím si, že každý problém ak sa vyrieši dokáže ľudí viac priblížit k sebe. Tým pádom, keď by bol ten chalan po dvoch týždnoch natolko uprimný babe, že jej vysvetlí prečo ako to vzniklo, čo sa mu odohrávalo hlavou , pustí ju do toho sveta a potom príde to rozuzlenie , že prečo si znova uvedomil, že "stojí zato" tak som si natoľko istá, že druhá polovička to pochopí, ale malo by to byť dosť do veľkej miery úprimné. Pochopiť by to človek mal, otázka je , že risk je zisk a nemusí na druhú hru pristúpiť ak nezbadal v tvojej hra dávku dajme tomu vypočítavosti. Ak to prijal, tak si myslím, že vás to ako ľudí zblížilo, lebo ťa ako osobu bližšie spoznal a lepšie ti porozumel. V tom rastie sila vzťahu, cez problémy, tam sa ukazuje charakter človeka a rozbíjajú sa predsudky, tam si uvedomuješ , že ten človek sakra stojí za to
@patriciess ono to je tak, my sme si to už takpovediac vysvetlili, ona povedala že dobre a dali sme sa dokopy naspäť ale par dni dozadu si to začala uvedomovať ten náš rozchod a bola odmeraná. potom sme sa porozprávali a povedala že ma už nemá až tak rada ako predtým, že mi tak nedôveruje a že má strach že ju zase len tak nechám a že to pre ňu bude potom ťažké, že jej to vadí ... preto som to začal teraz riešiť ?
Par krat som to urobil, ze som sa rozišiel a chcel som sa vrátiť k bývalke. Bolo to len preto, lebo som si oddychol a uvedomil si, ze mi snou/snimi bolo celkom dobre. Ale keď si to teraz spätne prehrávam, nebola to ani raz tá pravá láska, len mi snimi bolo dobre... Neviem či ti pomôžu tieto moje skúsenosti, no je dobré vedieť, ako uvažuje niekto z tej "druhej strany".
@masiveattack , tak ale, ked nad tym tak rozmyslam, tak ste si to ocividne nevysvetlili. Ved ona ten dovod neprijala. Ten dovod musel byt nedostatocny/slaby/ mozno ho vnima ako vypocitavy. Neviem co ma v hlave casom to mozno ustupi, ale ten otaznik tam bude trčať
odmietnutie je masaker skus niečo pre nu vymysliet, kde jej ukazes co pre teba znamena.
@patriciess toto je už tretie fórum kde rozoberám môj vzťah
no oplatilo čakať, teraz je už medzi nami také nejaké nepretrhnuteľné puto, ach ale to sa nedá toto porovnávať a rozoberať s cudzími. ale hej.. za tú dobu kedy si on nebol istý akoby, ja som mala chrobáka v hlave, že sa musím snažiť, byť niekým, nosiť so sebou vrece charizmy, a tak som sa aj cítila. cítila som sa dobre lebo to zaberalo. ale ten môj príbeh je o úplne iných ľuďoch z úplne iných svetov, čiže to je tak.. aspoň na šesť blogov..
no ja mám to šťastie, že môj chlap nie je také decko aby robil takéto divné veci tudíž som nad tým nikdy nemusela rozmýšľať, ale.... Ak by sa to stalo raz, a ten dotyčný by mi pekne vysvetlil, čo sa stalo, prečo to urobil a tak.... tak by som si asi povedala, fajn, jdeme dál, ale keby sa to stalo druhý krát, alebo by som mala pocit, že už so mnou ten človek nejako nevie/nechce fungovať.... tak fuck off
keď ho skutočne ľúbiš tak nemáš čo riešiť.. bojuj az to čo v živote chceš a ako to v srdci cítiš.. vráti sa ti to pekne.. nič v živote sa nedeje len tak bez príčiny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Horšie je už to, keď to človek dostatočne neodovodni nepusti si ťa k tebe, iba povie a neviem, bla bla ale teraz je už všetko inak , alebo niakym zatmením mozgu a je ešte natoľko lenivý sa nezaoberať tým prečo to urobil. To mi nepride úprimné. Proste čo by som si mala myslieť o človeku, kt by mal byť najbližší a ani neviem čo mu fičí hlavou .A hlavne čakať na daľšie zatmenie mozgu .. S takým človekom by som nechcela mať ja osobne vzťah. Lebo ma do jeho sveta nepúšťa. Ale mám pocit, že v tvojom prípade to bola trochu aj reakcia bez rešpektu voči tvojej osobe , čo nie je dobré znamenie.
Tak to vnímam ja
,,Ale mám pocit, že v tvojom prípade to bola trochu aj reakcia bez rešpektu voči tvojej osobe , čo nie je dobré znamenie. ,,
Môžeš mi to lepšie vysvetliť ako to myslíš ?
A čo by ťa na tom mohlo ešte viac spojiť s partnerom ?
Toto mi celé pripadá komplet bez rešpektu. Uz len to, že ten človek ma ku mne až "takú veľkú úctu", že dá mi taký ako dá koniec a ešte mu nestojíte ani zato, že vám to nemá potrebu vysvetliť. Žiadne odôvodnenie. Keď pociťujem k niekomu rešpekt ako k človeku tak záleží mi na tom, aby vedel prečo to robím a že to nerobím len tak, lebo potkan v pilinách.. . A keď človek fakt už nevie prečo sa s niekým rozišiel ( s čím som sa ja osobne ešte nestretla), tak si myslím, že to aj o ňom ako osobnosti svedčí-má trochu zmätok v hlave zrejme má závažnejší problém xD
Ako ľudí môže niečo takéto spojiť? Myslím si, že každý problém ak sa vyrieši dokáže ľudí viac priblížit k sebe. Tým pádom, keď by bol ten chalan po dvoch týždnoch natolko uprimný babe, že jej vysvetlí prečo ako to vzniklo, čo sa mu odohrávalo hlavou , pustí ju do toho sveta a potom príde to rozuzlenie , že prečo si znova uvedomil, že "stojí zato" tak som si natoľko istá, že druhá polovička to pochopí, ale malo by to byť dosť do veľkej miery úprimné. Pochopiť by to človek mal, otázka je , že risk je zisk a nemusí na druhú hru pristúpiť ak nezbadal v tvojej hra dávku dajme tomu vypočítavosti. Ak to prijal, tak si myslím, že vás to ako ľudí zblížilo, lebo ťa ako osobu bližšie spoznal a lepšie ti porozumel. V tom rastie sila vzťahu, cez problémy, tam sa ukazuje charakter človeka a rozbíjajú sa predsudky, tam si uvedomuješ , že ten človek sakra stojí za to
odmietnutie je masaker skus niečo pre nu vymysliet, kde jej ukazes co pre teba znamena.
no oplatilo čakať, teraz je už medzi nami také nejaké nepretrhnuteľné puto, ach ale to sa nedá toto porovnávať a rozoberať s cudzími. ale hej.. za tú dobu kedy si on nebol istý akoby, ja som mala chrobáka v hlave, že sa musím snažiť, byť niekým, nosiť so sebou vrece charizmy, a tak som sa aj cítila. cítila som sa dobre lebo to zaberalo. ale ten môj príbeh je o úplne iných ľuďoch z úplne iných svetov, čiže to je tak.. aspoň na šesť blogov..