Ahoj ludia...co si myslite o vztahu 14 rocneho dievcata a 17 rocneho chalana??...a ak ten vztah je na dialku? oplati sa to? .....Len ma zaujmaju vase nazory....
2krát do roka a 14tka tak to nie, to nemá žiadny zmysel.... myslíš, že 17 ročný chalan, ktorý je v najlepšom veku a má najväčšiu chuť bude oddane a verne na teba čakať pol roka, kým sa stretnete? Nezabúdaj, zíde z očí, zíde z mysle, a 2krát do roka je sakra málo. Vzťah na diaľku v tak mladom veku a ešte k tomu s takými "častými" intervalmi stretnutí je totálna kravina
a podľa čoho usudzujete že vzťah na dialku sa neoplati? nepočúvaj hlavne ľudi tu ... riad sa podľa samej seba alebo ked máš naj kamošku tak sa jej spýtaj ... a hlavne nepýtaj sa po nete aj tak tu ti nikto neporadí dobre!
2krat do roka naozaj nie je velmi nadejne =/ ale ak ho lubis a si si ista ze aj on teba tak to neukoncujte podla mna.. uz nemusis takeho najst, ak ta ma naozaj rad.. ja sama som presne ten pripad 14 a 17 (len teraz uz 15 a 18) a vo veku problem neni
Ja vztah na diaľku mám a je to hrooozne ťažké ! Funguje to dva roky .. ale predsa... Myslíš že to zvládnete ?.... o veku hovorit nemôžem ja som tiež ešte viac menej krpec ale predsa ... Máš len 14 ... platonická láska ... zbytočné trápenie :/
vzťahy na diaľku môžu byť fajn. neidíte sa každý deň a máte si aspoň čo pvoedať, keĎ sa vidíte. ale vzťahy z iných štátov sp somarina, váže, pokiaľ nieste doespelý a nemôžete za sebou jazdiť...(skúsenosti) vzťahy cez pol štátu sú ešte okej
Či sa oplatí ? to je jaká blbá otázka...ak máš niekoho rada tak sa ti hádam oplatí s ním byť nie ? už len teda potom či to je dosť silné aby to vydržalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale ty vieš
á k téme..predpokladám, že to nebude mať dlhú budúcnosť... i keď zázraky sa dejú, tak bacha na vec!
... môže si nájsť dááku 16-nastku a ty o tom ani vedieť nebudeš