Chalani (niektorí) na podpichovanie kamošov, či už majú ženu, odpovedajú: neŽENiem sa.
Čo máme hovoriť my?
A ešte sa mi páči aj: Som šťastne ... slobodná (ý).
@cathy@13 raz sa ten šťastlivec, ktorý si nás (ma) zaslúži, nájde. "Netřeba se podbízet, je třeba nabízet ... mít co nabídnout".
@coleshepter@5 tipujem nejakého premúdrelého Birdzáka, čo otravuje baby na Birdze, v bežnom živote zírou, na nete hírou.
@patuskoo@25 čo si k nej takýto ... nejaké osobné skúsenosti?
@ssnehulienka@5 7 presne, úplne single nie je nikto na celučičkom svete.
on topic: ja zadany, dobre mi je, ale byt single istu dobu nebolo zle ... ja to extremne nerozlisujem, byt zadany su len plusy naviac od stavu nezadany
@kittan ak máš také sexy telo ako on tak ja chcem! sorry, musela som to urobiť a ja som zadaná šťastne, ale zatiaľ hovorím že ho mám rada lebo či som zaľúbená fakt neviem
single with:
1) feministické sklony,ktoré neviem ovládať,je to silnejšie než ja
2) asi stále namotaná na byvaleho uz skoro rok (obcasny sex s ním,čo tiež neviem ovládať),co si ale navonok nepriznávam
Takže to by musel byť fakt že CHLAP,ktorý za to stojí aby toto dokázal zmeniť
Ak si niekto trúfa hláste sa
Neviem čo to je, nie som single...aaaaaaaale nie som ani oficiálne zadaná. Nechcem si ale pripustiť, že som za... zaľúbená?!
Fuh, nehodiace sa slovo.
Obože!
Nikdy by som si nebola pomyslela, že budem komentovať tieto vzťahovské anketys.
Rok aj mesiac vo vzťahu a neskutočne šťastna som ....v mladom veku ale nehadžte všetky 16tky do jedneho vreca...to že som mlada neznamena že neviem lubit, že ešte neviem čo je sex a podobne veci..
tak po trojročnom vzťahu ktorý skončil pred pol rokom mám celkom dobré skúsenosti,, a či mi vzťah chýba? to áno ale nehľadám ak príde príde, pretože jedno čo človek po rokoch chodenia s niekym pochopí je že neide len o sex ani o to že sa máte radi ide hlavne o tom byť šťastný s tým človekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
keď nad tým tak rozmýšľam, chýba mi skôr domáce zvieratko ako chlap.
Single, ale ja som smutný človek stále.
asi tak neak
@kittyboo
Čo máme hovoriť my?
A ešte sa mi páči aj: Som šťastne ... slobodná (ý).
@cathy @13 raz sa ten šťastlivec, ktorý si nás (ma) zaslúži, nájde. "Netřeba se podbízet, je třeba nabízet ... mít co nabídnout".
@coleshepter @5 tipujem nejakého premúdrelého Birdzáka, čo otravuje baby na Birdze, v bežnom živote zírou, na nete hírou.
@patuskoo @25 čo si k nej takýto ... nejaké osobné skúsenosti?
@ssnehulienka @5 7 presne, úplne single nie je nikto na celučičkom svete.
@kittan @69 to iba zatiaľ.
on topic: ja zadany, dobre mi je, ale byt single istu dobu nebolo zle ... ja to extremne nerozlisujem, byt zadany su len plusy naviac od stavu nezadany
a keď to bude inak, bude to preto, lebo mi tak bude fajn ako to bude.
nemám nič proti vzťahu ani nevzťahu.
hlavne, nech mi je pri tom fájn!
dosahujem svoje doterajsie zivotne maximum stastia vo vztahu
1) feministické sklony,ktoré neviem ovládať,je to silnejšie než ja
2) asi stále namotaná na byvaleho uz skoro rok (obcasny sex s ním,čo tiež neviem ovládať),co si ale navonok nepriznávam
Takže to by musel byť fakt že CHLAP,ktorý za to stojí aby toto dokázal zmeniť
Ak si niekto trúfa hláste sa
a vraj len mňa chceš.
klamár si!
NOT ME!
u teba som stratil už nádej!
alebo?
zas až také prítulné ne
a spolubývajúcim by sa asi tiež moc nepáčil
Fuh, nehodiace sa slovo.
Obože!
Nikdy by som si nebola pomyslela, že budem komentovať tieto vzťahovské anketys.