Globálne je to individuálne a závisí od podmienok, za seba teraz dávam, že sa to zlepší lebo nás čaká ešte nejaký ten mesiac takto, potom tri mesiace hardkor a potom už budeme normálne spolu
je to individuálne... ak je tá diaľka na začiatku a časom sa ten vzťah posunie k tomu že budete spolu bývať alebo dačo... tak sa to dá zvládnuť veľmi záleží na ľuďoch, nie každému toto vyhovuje, resp. nie každý to zvládne alebo je ochotný podstúpiť...
my sme spolu boli na diaľku niečo vyše pol roka a potom sme spolu začali bývať... a sme spolu vyše tri roky teraz ale veľa ľuďom to zlyhalo ... takže tak...
Pre mňa osobne diaľka nie je prekážkou, hlavne nie, ak mi na tom človeku naozaj záleží a tiež ak viem, že ten vzťah na diaľku je len dočasná záležitosť.
Ako samozrejme, že by som brala kebyže sa môžme vidieť častejšie, ale viem, že to momentálne nejde. Preto som rada aj za to málo, čo sme spolu a ešte viac sa teším, keď sa máme po dlhšom čase vidieť
nuz, zalezi od toho, co kto bere ako "dialku". ved podaktori tu placu nad 20 km ja som mala 5 rokov okolo 450 km a dialka nebol dovod rozchodu^^ da sa to, ked sa dvaja maju radi
Priateľku som spoznal tu, na birdzi keď sme mali asi 14. Ja z Ružomberka, ona z okolia BA... dnes máme 22 a žijeme spolu Jednoznačne je to individuálne a ak ti to za to stojí, daj tomu šancu.
Tak, tak je to vysoko individuálne. U nás je to tvyše 800 km a fungujeme spolu. Výhodou je, že človek sa teší na každú jednu chvíľu, moment. A užívam si veľmi tie momenty. Spomienky sú dôležité.
Myslím v§ak, že teraz je to omnoho lepšie ako v minulosti kedy neboli informačno-komunikačné prostriedky ani zďaleka na dnešnej úrovni.
V závere však treba podotnúť, že musia chcieť obaja udržiavať vzťah na dialku.
asi záleží aj na tom aká je napr.mesačná frekvencia vzťahu...nebojíte sa ponorkovej choroby? ...jednoducho si zvyknete,i že máte každý to svoje a potom spoločné napr.to bývanie môže byť na začiatku problém, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja osobne by som to veľmi pravdepodobne nebola ochotná a schopná podstupovať.
ja mam ale u mna je to velmi specificke, viem ze to casom padne, lebo ...
my sme spolu boli na diaľku niečo vyše pol roka a potom sme spolu začali bývať... a sme spolu vyše tri roky teraz ale veľa ľuďom to zlyhalo ... takže tak...
Ako samozrejme, že by som brala kebyže sa môžme vidieť častejšie, ale viem, že to momentálne nejde. Preto som rada aj za to málo, čo sme spolu a ešte viac sa teším, keď sa máme po dlhšom čase vidieť
Myslím v§ak, že teraz je to omnoho lepšie ako v minulosti kedy neboli informačno-komunikačné prostriedky ani zďaleka na dnešnej úrovni.
V závere však treba podotnúť, že musia chcieť obaja udržiavať vzťah na dialku.