baby mam stale castejsie pocit ze sa moj priatel citi lepsie a stastnejsie pri kamaratoch ako pri mne, viem ze tieto dva typy "vztahov" sa nedaju az tak moc zrovnavat, ale mna to casto trapi, ked je pred nami par dni ktore sa nebudeme vidiet a chcem aby p
Dalo by sa povedať, že mám rovnaký problém.
Ibaže ja som skôr ako tvôj priateľ.
Čo sa mňa týka tak ja nerada chodím von s priateľmi a zároveň s priateľom, pretože s priateľmi som dlhé roky, videli vo všelijakom stave a v podstate sa pri nich vybláznim a nepotrebujem mať pri tom niekoho, pri kom sa budem krotiť
Myslím si, že tvôj priateľ to berie rovnako, asi
Určite to neznamená, že ťa nemiluje
Skús porozmýšlať, no najlepšie je sa o tom povyprávať Aby neboli nedorozumenia
Držím palce
Hmmm neviem, lebo pre mňa je priateľ prednejší, najmä ak s ním môžem byť iba sem-tam, poprípade sa to snažím skĺbiť dokopy.. Neviem či by som niečo také vedela tolerovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
preto som si vzdy hladala introvertov. necitia taku potrebu.
a ani ja. a nemusela som to riesit
porozpravat sa je sice fajn, ale z extroverta to introverta nespravi. ste proste.. rozlicni.
Ibaže ja som skôr ako tvôj priateľ.
Čo sa mňa týka tak ja nerada chodím von s priateľmi a zároveň s priateľom, pretože s priateľmi som dlhé roky, videli vo všelijakom stave a v podstate sa pri nich vybláznim a nepotrebujem mať pri tom niekoho, pri kom sa budem krotiť
Myslím si, že tvôj priateľ to berie rovnako, asi
Určite to neznamená, že ťa nemiluje
Skús porozmýšlať, no najlepšie je sa o tom povyprávať Aby neboli nedorozumenia
Držím palce
Problem solved