Zdravím, po ako dlhom čase si myslíte, že sa dvaja ľudia spoznajú, aby začali premýšľať nad budúcnosťou, myslím manželstvo a tak. Myslím to tak, že by už boli skutočne pripravení na budúcnosť, kde chcu ostať spolu.
Pretože nepochopím rozvody po niekoľko
@moni4441 tak na toto ti nikto univerzalne neodpovie, kazdy je iny kazdy ma svoju povahu, jedine ti kazdy moze napisat svoje alebo blizkych skusenosti. My sme napriklad po dvoch tyzdnoch a vedeli ze to bude na celi zivot.
@moni4441 proste rozumeli sme si, ako by sme sa poznali odjakziva, pisali sme cez net asi pokec asi dva tyzdne, potom sme sa stretli kedze bola 180 km, ostal som u nich dlhsie ako sme sa dohodli no a do mesiaca sme sa uz stahovali, dnes je tomu uz 11 rokov co sme spolu stastny a nemyslim a ani nic tomu nenasvedcuje ze by sa to zmenilo niekdy.
@mygate prvy, druhy, treti, zaleži na tom? prečo ludia to rátaju na počty? Podľa mňa je posledný. Rozumiem si s ním a som s ním často a rada.
Nesúd knihu podľa obalu a nezaujímajú ma komentáre typu, že to hovorí každy alebo tak, alebo že stretnem niekoho iného a už nebudem chcieť toho.. To nie...
@moni4441 este poznamenam k tomu prvy druhy atd, moj to bol asi 6 vztah, mojej to bol prvy, nikdy ani len priatela nemala a vidis zatial to klape cize ani to neplati kolky to je.
ja som si tiež pri jednom myslela, že to bude navždy....a že sme spolu boli aj v minulých životoch...lebo sme naozaj rozumeli, aj bez slov
a teraz, ktovie, či ešte žije
občas to, že budeš s niekym navždy nie je pocit, ale asi iba prianie
ja ťa chápem, tiež som si týmto prešla...stretla som niekoho s kým som chcela byť navždy, proste človeka akého som hľadala celý život a nikdy by som sa ho nevzdala a bolo mi fuk ako aj tebe že ľudia mi vraveli že to ma prejde...problém je totiž ten, či to ON vidí tak isto...
@rockingirl88 on to vidí viac ako isto.. ja som mu vlastne, viac menej zachranila život... ale o tom nechcem hovoriť.. preto si aj myslím že to môže fungovať
podla mna ludia spolu potrebuju chodit aspon 8-9 rokov, aby sa ako-tak spoznali. ja som s priatelom uz 6 rokov, ale na svadbu ani nepomyslim, lebo je na to este velmi skoro. pride mi uplne scestne zobrat si niekoho po 2-3 rocnej znamosti. take vztahy vacsinou nekoncia dobre.
ludia by si mali hlavne uvedomit, ze nie kazdemu je sudene zazit tu bajnu vecnu lasku a nie kazdy bude mat vhodne podmienky na zaozenie si rodiny. znasilnovat to nema vyznam.
@method dik aj tebe si prajny ked budes mat stastny zivot ako ja tak potom zistis o com to je hlavne tak dlho. Potom sa uz len budes stretavat zo zavistou, ohovaranim neprajnostou atd, ale tak uz sme si zvykli, aj taky musia byt. Radsej keby nemrhaju casom a tiez nieco spravia preto aby sa mali dobre a boli stastny nasli spravnu osobu, s ktorou sa podelia o radosti a starosti a nie riesit a byt neprajny ja prajem kazdemu nech je stastny.
@niktozaujimavy To je správne. Asi najväčšia chyba dneška je to, že ľudia nedokážu byť šťastní, hľadajú problémy, prečo šťastní byť nemôžu. Ja si myslím že všetko má svoj dôvod a čo sa má stať stane sa a JA verím v šťastie a optimistov.
@niktozaujimavy ale vsak ja ti doprajem, ale po dvoch tyzdnoch vyhlasit, ze vies ze s niekym budes na cely zivot je meganaivita a ja mam stastny zivot, dakujem
@niktozaujimavy Život je krátky na to, aby sme si ho kazili zlými správami a nesprávnymi ľuďmi. Človeka nikdy nespoznáš celého a život bude vždy hádzať prekážky. Záleží na nás, čo spravíme pre seba a pre iných.
v dnešnom svete sa toto už nenosí ale keď dakoho milujem považujem za prirodzené že s ním počítam navždy...a vôbec nezáleží na tom či sme spolu dva týždne alebo dva roky...žiaľ takýchto ľudí je už málo :/
@rockingirl88 máš pravdu že sa to nenosí, ale to je škoda... dnes je skôr normálne mať 2,3 ročný vzťah a čakať koniec, je chcem veriť a verím, že mne to vydrží...
Možno sme všetci, čo máme vzťah naivní, keď od prvej chvíle veríme tomu, že to je navždy.
Na druhej strane, neviem si predstaviť ísť do vzťahu s tým, že to bude len na chvíľu. To mi pripadá o dosť horšie a čudnejšie...
ale tak podla mna to trva dlho, urcite nie dva tyzdne..
my, co sme s frajom spolu vyse 3 a pol roka a pozname sa este ovela dlhsie, tak si to nejak nehovorime ze " ooo my budeme spolu navzdy". akoze jasne, je to moje zbozne prianie zostarnut s nim ,my si ale skor tak uzivame ked sme v tom momente spolu a jj, riesime spolu buducnost, ale urcite nie po dvoch tyzdnoch, ani po roku, ani po dvoch.
nikdy nevies,co sa stane, je fajn mat nejake predstavy a sny, to je jasne, ale zas vela krat to dopadne v realite inak.
@moni4441 podla mna neexistuje ten spravny cas,pretoze ludia sa po case tak ci onak zmenia,vdzy sa nieco vo vztahu udeje co ho zmeni,nemusi to byt len zle...ja som toho preskakala dost si myslim.....pocuj vzdy sa musi medzi dvomi ludmi ked chcu spolu fungovat v spolocnej domacnosti aj v zivote...musia si najst spolocnu rec vediet si odpustit....ked to zazijes tak to je ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Nesúd knihu podľa obalu a nezaujímajú ma komentáre typu, že to hovorí každy alebo tak, alebo že stretnem niekoho iného a už nebudem chcieť toho.. To nie...
Komu neda...
a teraz, ktovie, či ešte žije
občas to, že budeš s niekym navždy nie je pocit, ale asi iba prianie
ludia by si mali hlavne uvedomit, ze nie kazdemu je sudene zazit tu bajnu vecnu lasku a nie kazdy bude mat vhodne podmienky na zaozenie si rodiny. znasilnovat to nema vyznam.
Nemas stastny..si len obycajny hejter !!
@niktozaujimavy ňä, ludia su rozni, ale tak nech vam to vydrzi, mas moj obdiv
Možno sme všetci, čo máme vzťah naivní, keď od prvej chvíle veríme tomu, že to je navždy.
Na druhej strane, neviem si predstaviť ísť do vzťahu s tým, že to bude len na chvíľu. To mi pripadá o dosť horšie a čudnejšie...
ale tak podla mna to trva dlho, urcite nie dva tyzdne..
my, co sme s frajom spolu vyse 3 a pol roka a pozname sa este ovela dlhsie, tak si to nejak nehovorime ze " ooo my budeme spolu navzdy". akoze jasne, je to moje zbozne prianie zostarnut s nim ,my si ale skor tak uzivame ked sme v tom momente spolu a jj, riesime spolu buducnost, ale urcite nie po dvoch tyzdnoch, ani po roku, ani po dvoch.
nikdy nevies,co sa stane, je fajn mat nejake predstavy a sny, to je jasne, ale zas vela krat to dopadne v realite inak.
ňedam ti nič, lebo karma, ty zavistnik!
alebo ti dam ale naplujem do neho predtym :ehm:
@tangerina a toto iste teraz mne vypravas ty swyna