na hovno. nasa vlada to ako vzdy dojebala, no k tomu este aj ta navsteva madarskeho prezidenta...to co minula vlada budovala dve volebne obdobia je vdaka ficovi a slotovi v riti
Som dost sklamany ak mam povedat pravdu. Ale aj tak to vsetko vyprovokovali madari. ktory picuju iba a robia zbytocne rozpori. Myslim si, ze by sa mala zakopat vjnova sekegra ci ako sa tomu vravi a uzmieirt sa. A predovsetkym na slvoenku po slovenky. a zmazat vsetky madarske slova. pridete do madarksa vsetko iba v ich jazkoch. + Slota ktory je pravy slovak a chce tu mat cito. ja sa necudujem, ze su taketo konflikty ake su. A preto uz radsej ak nieco zacujem ohladom tohoto tak to vypinam
Ako poviem vám že to nie je vôbec o ficovi, ani o slotovi či iných politikoch... Problémy ktoré tu máme navzájom sú tak hlboko zaryté, že neviem či sa to niekedy natrvalo uzmieri.
no moj nazor je ze slovensko madarske vztahy su v poslednej dobe najhorsie od vzniku samostatnej sr. mozme sa hadat kto za to moze. moj osobny nazor je ze aj my, aj oni. ale suverenne sme to vyprovokovali my. najma slotova sns vo vlade, dalej skandal okolo malinovej, kde sa zacina ukazovat ze nebolo vsketko koser. k tomu sa pridavaju zmeny v predcednictve smk, ked sa k moci po dlhych rokoch dostava durayovo radikalne kridlo.. samozrejme madari sa nenchaju zahanbit a statocne nam to vracaju v europskom parlamente alebo takymi politickymi aktami, ako bola napriklad navsteva solyoma na slovensku.. ale suhrnne povedane, dnesne slovensko-madarske vztahy su hlavne dosledkom zlozenia vlady..
ahojte...ja sa chcem opytat ...pre niekoho mozno trapne, ale pre mna dolezite..... dievcata...som jedina, ktorej vadi, ked ma moj priatel v telefone obrazky inych ,,sexy zien,, (herecky, modelky....)???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no moj nazor je ze slovensko madarske vztahy su v poslednej dobe najhorsie od vzniku samostatnej sr. mozme sa hadat kto za to moze. moj osobny nazor je ze aj my, aj oni. ale suverenne sme to vyprovokovali my. najma slotova sns vo vlade, dalej skandal okolo malinovej, kde sa zacina ukazovat ze nebolo vsketko koser. k tomu sa pridavaju zmeny v predcednictve smk, ked sa k moci po dlhych rokoch dostava durayovo radikalne kridlo.. samozrejme madari sa nenchaju zahanbit a statocne nam to vracaju v europskom parlamente alebo takymi politickymi aktami, ako bola napriklad navsteva solyoma na slovensku.. ale suhrnne povedane, dnesne slovensko-madarske vztahy su hlavne dosledkom zlozenia vlady..