hmm.. mám také divné obdobie.. a stáva sa mi nehoda jedna za druhým .. mam na vás otázku.. prípadne by ste mi mohli aj pomôcť mam doma foťák .. nie je moc ale kamoškin digitál.. aaaa nejako sa stalo že sa pokazil aaaa ja už dvy týždne premýšlam čo ďale
Priznaj sa a vráť jej peniaze za foťák poprípade jej kúp nový. Za svoje činy a skutky si treba niesť aj zodpovednosť. Pokiaľ ti ho dala do ruky tak určite dúfala že ho dáva do rúk zodpovednej osobe na ktorú sa môže spoľahnúť ale asi sa mýlila.
PS: A ako si ho dokázala zničiť? Veď keď je to požičané tak sa o tom starám ešte viac akokeby to bolo moje - nie?
ja si nepoziciavam veci od kamaratov prave pre toto. On ti moze dat pokazeny fotka ktori este nie je celkovo ale ked sa pouzije par krat este tak sa ta chyba posere. A ona ti povie treaz tak to das do opravy a zaplatis si za to no
Raz sa mi stalo, ze som si pozical od kamsoa dvd s jednym programom a nechtiac som si doma nan sadol. A tak som mu kupil niekolko kusov DVD ako vdaku za to, ze mi ho pozical
povedať, skusit reklamovat, ak sa nebude dať reklamovať, dať jej peniaze. Alebo nevráť a budeš za sviňu.
Ja som napríklad kamarátovi narazil auto A normalne som všetko zaplatil, ved to bola moja vina že som mu to dodrbal, tak som to musel aj vyplatiť. To kamarátstvo s ním je mi hodné viac než pár tisíc za nárazník.
jezis co hned kup jej novy? sak normalka jej povedz ze nejde, mozno sa jej to uz stalo a bude vediet ako sa toho zbavit a ked nie tak povedz ze to das do servisu a zaplatis... tecka
súhlas s 3, povedz jej to, nech ho ide reklamovať, ak jej reklamáciu neuznajú, tak jej ho zaplať.
Raz jej to budeš musieť povedať a čím to bude neskoršie, tým to horšie príjme, povedz jej to čo najskôr, nech sa to vyrieši a potom budeš mať aj ty už pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
PS: A ako si ho dokázala zničiť? Veď keď je to požičané tak sa o tom starám ešte viac akokeby to bolo moje - nie?
Raz sa mi stalo, ze som si pozical od kamsoa dvd s jednym programom a nechtiac som si doma nan sadol. A tak som mu kupil niekolko kusov DVD ako vdaku za to, ze mi ho pozical
Ja som napríklad kamarátovi narazil auto A normalne som všetko zaplatil, ved to bola moja vina že som mu to dodrbal, tak som to musel aj vyplatiť. To kamarátstvo s ním je mi hodné viac než pár tisíc za nárazník.
Raz jej to budeš musieť povedať a čím to bude neskoršie, tým to horšie príjme, povedz jej to čo najskôr, nech sa to vyrieši a potom budeš mať aj ty už pokoj
nepríjemná situácia toto asi by bolo najrozumnejšie sa priznať a dohodnúť sa, či chce peniaze, alebo nový foťák, alebo ti to odpustí