Ahojte mám notebook v ktorom už je zabudovana kamera až do nedávna normálne fungovala ale včera ked som ju spusťila obrazovka sa zväčšila,program sa spustil no ukazoval len čiernu farbu,aj na skype ukazuje že tam kamera nie je.Počitač nepouživam sama takž
ok jokes aside, otvor prosim device manager ( prave tlacitko na computer > properties > device manager ) a rozklikni si Imaging Devices, mal by sa tam nachadzat ovladac na tvoju webkameru. ak tam nie je, stlac prave na imaging devices a scan for hardware changes. ak tam je, tak disable > enable > scan for changes
skus toto, ak to nesolvne problem, tak sem napis co to robi/nerobi a budem sa snazit ti pomoct dalej
všetko šlo až kym som nebol v správce zariadeni- niesu tam zobrazovacie zariadenia len zariadenia z rozhranim HID a systemove zariadenia neviem na aké mám kliknuť a tiež neviem ako sa ovládač na webkameru vola (som v tom uplny lajk..) zatial dik...
@n0win0u všetko šlo až kym som nebol v správce zariadeni- niesu tam zobrazovacie zariadenia len zariadenia z rozhranim HID a systemove zariadenia neviem na aké mám kliknuť a tiež neviem ako sa ovládač na webkameru vola (som v tom uplny lajk..) zatial dik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ok jokes aside, otvor prosim device manager ( prave tlacitko na computer > properties > device manager ) a rozklikni si Imaging Devices, mal by sa tam nachadzat ovladac na tvoju webkameru. ak tam nie je, stlac prave na imaging devices a scan for hardware changes. ak tam je, tak disable > enable > scan for changes
skus toto, ak to nesolvne problem, tak sem napis co to robi/nerobi a budem sa snazit ti pomoct dalej