Mnoho ľudí asi nevie že myš sa môže aj chovať. Ja mám doma jednu myšku (albínku) a už som sa o ňu naučil starať ale aj tak by sa mi ešte zišlo zopár rád. Snažil som sa vygoogliť nejaké weby zamerané na myši ale skoro nič som nenašiel. Neviete o nejakých s
ak by bol záujem o potkana tak ak sa najbližšie chití u starkej do pasce tak moŽem ponúknuť za odvoz ale bolo by dobré ho zaočkovať lebo nikto nevie kade chodil a čo jedol
naposledy bol taký riadny vypasený ver či never ale do 40cm!
@ fenoglio nekupim si myšku..myši su pre hady a nato aby ich chytali pascce a mačky.bez uražky ale načo ti to je ved to ani poriadne objať nemožeš ,ako napr mojho velkeho psa ked som smutná tak ho tak objímem že ho až vypočuím keby tu myš objímem tak jej vystreknu všetky vnutornosti..takže tak..hmm dakujem za pochvalu..
a pre info ked niekomu konkretne pises tak daj pred jeho nick @ aby mu to prislo v reakciach..
pre mna je uplne normalne ze sa myšky chovaju ja chovam potkana a ked som o tom prvykrat pocula ze sa to chova vobec som nebola prekvapena je to podla mna uplne bezne a coraz popularnejsie ,zato o potkanoch sa hovori ,,kanálový,, to nie je vobec tak , tie potkany co sa chovaju doma sa volaju laboratorne potkany a su ine ako volne zijuce rozlisuju sa hlavne farbami a u mysiek je to podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo
» hlodavec-clen-rodiny.meu.zoznam.sk/...
len o myšiach tam momentálne ešte nič nie je
naposledy bol taký riadny vypasený ver či never ale do 40cm!
a po druhe: kup si mysku a uvidis, je to nieco ako miniaturny psik
je to nieco fakt nepopisatelne a jeho zivotny priestor ti zaberie asi 2-3 metre kubicke
a pre info ked niekomu konkretne pises tak daj pred jeho nick @ aby mu to prislo v reakciach..
Choď za veterinárom, on Ti povie čo a ako.