Blackshadow - myslis si, ze toto ti niekto uveri? A ano, to, co si spravil, je istym sposobom reklama. Mozno to nie je reklama bijuca do oci, ale v poslednej dobe sa nam tu nejako rozmahaju diskusie so skrytou propagaciou www stranok. Ak sa to bude stavat moc casto, budeme ich mazat.
Myšlienka vytvorenia bola možno dobrá, ale dizajnérovi tejto stránky ušla asi z ruk. Nepáči sa mi ta štruktúra mohlo to byť viac prepracované (ale možno tak autor urobí). V tých textoch su moc velké medzeri. Chyba mi tam nejaká pekná pätička .
Ten banner je asi jediny, ktory sa priblizuje k lepšiemu.
Sekcia kritika webstranok je urcena na to, aby si tu autor pridal link na svoj web a nechal ho skritizovat. to je ok. (vo vsetkych ostatnych temach je to zakazane)...
a ad webstranka: celkom je to pekne nahodou, sice ma nebavi citat take clanky, ja radsej zabavne clanky a pribehy, ale celkovo je to celkom pekne...
@11 , @13 , Azel ja mu verim ze chce citat kritiku stranky. Ma sice malo pristupov a nie je tu sice asi rok, ako tvrdi (je tu od 14. marca 2008) ale mozno sa tu citi uz ako rok
dakujem, toto sa priblizuje tomu, co som chcel pocut
Tie gramaticke chyby ma mrzia, fakt musim zohnat korektora...
miesto klasickej paticky je paticka vlavo, musim ju strcit na spodok, je uz viac ludi, co im chyba...
to som tu len od 14.marca 2008 ? to sa mi nezda .. podla mna som sa regoval v roku 2007, moc neprispievam a zasadne si nevypnujem profil na takychto strankach (nic v zlom)...
- k tomu, ze uz tu tema s touto strankou je.. to nieje pravda.. pytal som sa na tu zalezitost, o com bola tema - presnejsie, ta sranda 360! (preto je to zaradene v sporte)
vidim ale, ze kazdy tu hlada len chyby a vsetko zle... je mi vas luto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aby si o tom furt dokola na birdzi nepísal by mi stačilo
V diskusných príspevkoch je zakázané:
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
Prestante sa furt ohanat s tymi reklamami.
na birdzi som regnuty tipujem ze asi uz rok...
tato stranka ma par dni len !!
reklama to nieje ! chcem pocut kritiku, pretoze som zvedavy, akeho ste nazoru. Ako aj design, tak aj uzivatelske prostredie !
Teda nic v zlom ale takato hrubka hned na hlavnej strane neprilaka moc vela citatelov...
Ten banner je asi jediny, ktory sa priblizuje k lepšiemu.
a ad webstranka: celkom je to pekne nahodou, sice ma nebavi citat take clanky, ja radsej zabavne clanky a pribehy, ale celkovo je to celkom pekne...
odporucam vymenit jazykoveho korektora alebo skor zamestnat
Tie gramaticke chyby ma mrzia, fakt musim zohnat korektora...
miesto klasickej paticky je paticka vlavo, musim ju strcit na spodok, je uz viac ludi, co im chyba...
to som tu len od 14.marca 2008 ? to sa mi nezda .. podla mna som sa regoval v roku 2007, moc neprispievam a zasadne si nevypnujem profil na takychto strankach (nic v zlom)...
- k tomu, ze uz tu tema s touto strankou je.. to nieje pravda.. pytal som sa na tu zalezitost, o com bola tema - presnejsie, ta sranda 360! (preto je to zaradene v sporte)
vidim ale, ze kazdy tu hlada len chyby a vsetko zle... je mi vas luto...
(vazne to nieje reklama, uz to pochopte!)