Ahojte...Mam takyto problem...Mam webkameru nemenovanej znacky Genius... oky...pokus o vtip bol,tak teraz k veci. mam ju nainstalovanu a aj ked dam skusku kamery cez ten program videocam eye, funguje na 100%. No len ked chcem dat ci uz na skype,alebo
Moze to byt tym ze kamera nemoze byt pouzivana viacerymi programami naraz. Cize ak ju pouziva ten videocam ci co to je, tak ju nemoze pouzivat skype.
Ale pozor, ak aj vypnes videocam, v procesoch mozu zostat nejake dalsie procesy (kniznice a podobne) ktore pouzivaju kameru, ale neboli vypnute, pri vypnuty videocamum.
este vtedy som si myslela..vies..ze v kazdej diskusii ta vidim a pises tam aj tak, aj ked nemas co k tomu povedat ale to bolo este rano...uz ma to preslo
aj podla mna je to tym ze obidve naraz... a zda sa mi ze aj ja som mala kedysi problemy s webkou na icq a bolo to tam blbo na v icq nastaveniach spravene tak som to tam davo musela menit len si nepamatam co presne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale pozor, ak aj vypnes videocam, v procesoch mozu zostat nejake dalsie procesy (kniznice a podobne) ktore pouzivaju kameru, ale neboli vypnute, pri vypnuty videocamum.