Webdizajnéri a všetci čo sa vyznáte v CSS, prosím o pomoc
Zdravím..
Idem rovno k veci, tí čo ste schopní nájsť problém, prosím pomôžte mi. Staviam si portfólio, (nekritizujte ho prosím, pretože ja ho ešte zmením, jak po obsahovej stránke tak aj vzhľad trocha), na tejto dómene: » kevo.radiotop
@kevin ale su tupy - nevravim že všetci ale čoby nie, ty si to možno nepostrehol ale ja za tie 3 roky čo som tam tak ano su tam aj skvely učitelia ktory aj chcu učiť, ale tych je málo, na jednej ruke ich spočitam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teda ti tieni tie anchory v obrazkoch.
header
content
footer
Dík, ja som blbec bože, nezrobil som to tak ako si mi radil, len som zmenil výšku #header
prečo ?
to ze su ucitelia tupsi ako ziaci, by som netvrdil, to ze su lenivy ucit, to by som tvrdil.
a neviem ako ty, ja som odbor gdm, ucia nas sice zaklady html, ale ja som samouk a tie uz mam davno, ale davno za sebou ..
(vid www.radiosmajl.sk / kevo.radiotop.eu/interaktivne-kreslenie / kevo.radiotop.eu/portfolio (posledne 2 nedokoncene, iba radiosmajl je dokonceny)
btw, "neučia" len html...