hh mala som kedysi vseeetko vyplnene, ale ako myslim wewo povedal, nema to tam zmysel, mozno jaiku, twitter (imho, on to strasne spomaluje)...a otazky mam myslim vsetky...skoro
Závisí od nálady... teraz som si napríklad skoro všetko vymazala
ale úplne všetko vyplnené nikdy nemám, nie preto, že by sa mi nechcelo, ale skôr k niektorým veciam naozaj nemám čo povedať (obľúbená relácia, firma a pod. )
Tiež nemám na sto percent - ale keď vás to poteší tak niekedy by som si to mohol úplne celé vyplniť a doplniť tam aj všetky widgety a gadgety a neviem čo ešte
nemam vobec a neni nikdy nehodlam , ak niekto nieco chce , napise mi tsku , ved nieje zlocin nieco sa opytat prave cez nu nerada by som zverejnila aj tak uplne vsetko o mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aj ked som tam obcas pisal blbosti
ale úplne všetko vyplnené nikdy nemám, nie preto, že by sa mi nechcelo, ale skôr k niektorým veciam naozaj nemám čo povedať (obľúbená relácia, firma a pod. )
otazka odpoved predsa nie?
a ked si myslíte ,že to nikto nečíta dajte si tam počítadlo návštev... sa budete čudovať