Zdravím. Mám problém s mojou integrovanou web kamerou na notebooku. Ked ju zapnem, tak obraz vyzerá ako negatív fotografie. Skúšal som preinštalovať driver, ale nepomáha. Vie niekto, aky by som to mohol vyriešiť? díky
@0majlo0 ak narážaš na umiestnenie diskusie, tak sory ale pokiaľ viem, tak kategória hardware tu nie je. ak narážaš na to, že windows je blbý, tak máš pravdu. vista 4ever
ty vole MSI je najšmejdovejšia značka vo svete notbukov, samozrejme majú aj pekné kúsky, jedná otázka, notbuk si kupoval z už nainštalovaným windowsom? lebo ak to bolo tak zanes ho rovno do servisu, mojimi rukami už prešli 4 notbuky a ani jeden toto nerobil, jedine keby si sa hral z nastaveniami, radšej sa toho šrotu zbav, nemajú žiadnu životnosť, to už radšej ACER jak MSI holandská značka ale aj tak ich vyrábajú v číne uvidíš či sa ti po čase nedoserie chladenie, alebo nepraskne saši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@14michelle03 mám msi ex600
nabootuj nejake live cd linuxu a skus tam, ak to pojde normalne tak chyba je vo windowse