no takze asi 5 minut po zaciatku vyucovacej hodiny som sa vypytala na zachod.ten zachod na ktory som sla je rozdeleny na dve casti a to tak ze: vojdete dverami a ste v takej predsieni s umyvadlom potom su dalsie dvere a tam j
No tak ja zatial nemam ziadnu haluznu prihodu z hajzlom Snazim sa nechodit na WC v skole, ale dakedy sa to poroste nevydrzi a idem. ale aby som za seboz zatvaral dveer? neriesim nemusim mat sukromie
˝ ako mne osobne sa zatial nič take vtipné nestalo... Ale napr brat sa zasekol v záchode ked doma nik nebol, a potom keď sme prišli domov tak sme len našli vypáčené dvere Alebo kamarátka sa tiež zasekla na záchode a potom ju odtial dostával školník. Chudák musel prejsť cez okno
na mojej byvalej skole boli take velke kotu hejzelpapieru...no a uz som isiel do tridy,zrzu neni hajzel papir...jooooj taky trapas.....nastaste vedla bol celi kotuc ta som sa tam nejak skocil....
tiez sme sa zabuchli raz na hajzloch prave cez telesnu lebo pridrbane deti kopali do nich a pomrdali ten jazycek co tam je a vyletela klucka... takze fasa, aspon som necvicil (boli sme tam ale styria na wckach) a nebola posledna hodina nastastie inac nic, iba tak permanentne niekto sral mimo hajzel, asi mu to robilo nesmernu radost, lebo taky osraty zachod ste este nevideli
fuu nechcela by som zažiť ale ja by som neriešila pretože u nás sú každú prestávku plné záchody a navyše máme všetko nové takže by sa to asi nemohlo stať
vo vlaku TGV, co jazdi medzi Londynom a Parizom sa uz par ludom stalo, ze im padli doklady alebo mobil do zachoda a ti ludkovia sa to snazili vytiahnut a ruka sa im tak po kazde zasekla...Riesili sme to na anglictine,nepytajte sa ma, ako je to mozne
jasne teraz v nasej skole nefunguje ani chlapcensky ani dievcensky zachod lebo vedla riaditelke nieco stavaju a tam to robotnici niako poondili takze su momentalne wc v telocvicni len a dievcata to maju horsie lebo maju len jeden zachod ...
inak na nasom vecku chlapcenskom je v dverach diera asi su unas gayovia ved inak neviem preco by niekdo tam daval dieru....
haaa notak my mame pekne vynovene hajzliky aj celu skolu a aj mydlo mavame a aj toaletny papier...len nejaki dilinovia vzdy ukradnu tie stetky do zachoda, tak teraz nemame ziadne: smiley:
Ja na wc nechodím skoro vobec bol som tam prkrát 30 ludí na wecku dymu jak v osvienčime XD ked došiel dzor narvaly sa 5ti dojednej budky že čurajú xD NO sranda kdo chodí an sous martin ten vie XD
toto sa mi stalo ked som bola menšia nebolo to bohvie čo ale posledná príhoda s wc bolá v škole v 8 ročníku.boli sme v telocvični - zamknutý a nevedeli sme ako sa dostaneme von a tak baby vymysleli ze prelezieme cez wc okno no tak jedna preliezla a druhá ako sa postavila na záchod záchod sa pod ňou zlomil a zostali len črepy a smrad !!! museli sme sa poskladať na nové wcko :!
Jediné na čo som si spomenula bola oslava kamarátkyných narodenín asi pred dvoma rokmi - mali prenajatú chatu a samozrejme veľa alkoholu. Jedna slečna už bola tak sťatá že neregistrovala čo sa deje, zavrela sa na záchode a už len prišiel kamarátke hlásiť nejaký jej kamarát že budú musieť zaplatiť dvere, lebo ich musel vylomiť aby ju odtiaľ dostal Keď potom išla na záchod, tak už len so sprievodom aby nemuseli vylomiť aj tie druhé dvere Dotyčná si ráno nič nepamätala
No u nás v škole stále "poteší" ten smrad z weciek (našťastie na hlavnej chodbe sú nové wecká, takže v nich sa smrad zatiaľ nestihol moc udomácniť)... Alebo raz sa stalo, že sa nejaký debil vysral do pisoára a potom sa to riešilo No a raz sa mi stalo, že som bol na wecku, ktoré bolo plné toaletného papiera Ale kašlal som na to, veď len na malú som šiel... Tak ako som spláchol, tak som rýchlo utekal z wecka, lebo bola potopa To bola haluz, kamarát vo vedľajšej kabínke sa doslovne pošťal zo smiechu, keď som zrazu skričal "potopááá" a utekal het
no moja kamoška má takú zásadu že nikdy neotvára zatvorený hajzel, myslím že si viete domyslieť prečo (pre tých nechápavých - raz keď jeden taký otvorila tak tam bolo naložené ako po koňovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak na nasom vecku chlapcenskom je v dverach diera asi su unas gayovia ved inak neviem preco by niekdo tam daval dieru....