ak maš dobrý matroš a máš dobrú náladu tak sa z toho vyťažiť fajn pocit.. inak to je strata peňazí.. ako jednorázavko fakt sranda ale inak, poznám ľudi čo si to dávajú často a tvrdia, že to nič nerobia.. domyslite si sami
Račej choď do vzťahu, to ťa odjefe na totalku.. pocitovo, peňažne a nakoniec zistíš, že vlastne peniaze čo si prejefal na vzťah si vlastne neprejefal.. lebo to bola v konečnom dôsledku bomba jak ty kokos.. chapeš ne..
Jj, väčšinou to bolo tak, že v danej chvíli sa mi to nepáčilo a moc sa mi do tohoto nechcelo, ale s odstupom času mám na to celkom fajn spomienky. Leto, prázdniny, zemiakové políčko a rozhovory s bratom popri robote. A ešte som mal rád, keď sme potom na káričke, niektorými nazývanej "blahobyt", odvážali vypletu burinu do VPS
Weed je popici, ak to samozrejme neprehanas a beries, len ako odreagovanie pocity zalezia od materialu, jaky fajcis.. Odrod je vela tak isto, za mna bola najlepsie Biela vdova, Jack Herer a Blueberry, tie odporucam, ak vies zohnat ale inak deti, neberte drogy!
Zrychlil sa mi tep nevedel som co mal skor robit bol som uplne pre vsetko nadchnuty ,cvakalo mi zubami sem tam som chytil daky nervovy tik ,nemohol som nic jest ani spat
Moja Hilda povedala,žeby sme sa mali vo vzťahu posunúť na dalšiu métu, vraj máme nato vek,aby sme boli už zodpovední a mysleli na budúcnosť, tak som si obliekol parádne kvádro, pozval rodinu, kamošov a ako sa na správneho chlapa patrí, usporiadal nám weeding day.
No... Ja som mala nejakú sračku, ktorá vraj mala byť weed a aj som si toho potiahla celkom moc, takže to nebolo ktoviečo.
Mala som pocit, že každá situácia sa deje nekonečno krát s malými obmenami a že sa to nikdy neskončí. A triaslo ma moc vraj. A spomínam si, že som videla voľačo žlté, ako dym, čo sa objavovalo vždy, keď sa tie situácie menili. No nebolo mi všetko jedno vtedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Račej choď do vzťahu, to ťa odjefe na totalku.. pocitovo, peňažne a nakoniec zistíš, že vlastne peniaze čo si prejefal na vzťah si vlastne neprejefal.. lebo to bola v konečnom dôsledku bomba jak ty kokos.. chapeš ne..
Mala som pocit, že každá situácia sa deje nekonečno krát s malými obmenami a že sa to nikdy neskončí. A triaslo ma moc vraj. A spomínam si, že som videla voľačo žlté, ako dym, čo sa objavovalo vždy, keď sa tie situácie menili. No nebolo mi všetko jedno vtedy.
bohužial