plysaka dokonca ani nemam. nikdy som ziadneho nedostala :/ ............ spavat by som s nim nespavala, ale aspon jedneho malickeho mat na policke by bolo mile
A už má cez 15 (proste o rok mladší odo mňa) a vyzerá hrozne a každý mi ho chce vyhodiť, ale ja ho ľúbim Však vždy keď má nejakú "vadu", tak sa to zašije... A ešte tu mám jedného (ostatní nemali kde byť, tak sú v pivnici), ale ten sa tu večne niekde povaľuje a v noci je väčšinou na zemi.
@1@2@3@4@5@6@7@8@9@1 0 @1 1 @1 2 @1 3 @1 4 @1 5 Ďakujem za odpovede, zaujímalo ma to lebo už mám 19 a že či to nie je divné ked mladá baba spí s plyšákom v posteli. ( spím s jedním plyšákom, lebo moja laska je teraz odomňa velmi daleko a je mi za nim strašne smutno, že sa niekedy začnem rozprávať s plyšákom ktorého mi dal on sám. už mi tak velmi chýba že už mi nestačia ani jeho kratasy čo mi dal na spanie : ( )
ja som všetkých plyšákov, ktorých som mal zabalil a odniesli sme ich do detského domova. len furt ich trebalo oprášiť a tak tak som sa ich zbavil a má sa s nimi aj kto hrať teraz.
spávam s plyšákom od priatela, ktory je uz dost dolezany, preležaný, ale stále krásny a druheého veľkého maca mám položeného na posteli stále, ale každý ma prísny zákaz na nom sediet alebo ležať alebo hocičo iné, aby nebol spľasnutý
Mám v izbe štyroch. (Ak nerátam plnú tašku, ktorú som chcela odovzdať na Punkáčoch deťom a nejak to nevyšlo) S macom Jožkom (od frajera) spávam, takého veľkého ležiaceho huskyho, ktorého som používala ako vankúš mi zhabal môj kocúr a spáva na ňom on, vždy po ňom najprv stúpa...Jedného starého kamoškinho plyšového psa mám v poličke a zlatý retriever v takmer životnej veľkosti stojí v rohu.
ja mám svojho cyklaménového maca Žuža, nocľažníci mu škodia, hádžu ho o stenu, prípadne semtam znásilnia. ale na Žuža nedám dopustiť a keď idem niekam nadlho, ťahám ho so sebou
a teraz naňho pozerám a v noci som mu nohy zhodila z postele, takže je tak ležérne vyvalený a nohy mu visia
v posteli ich mám 6 najradšej mám zajaca Larryho,ale nikoho z nich by som nemohla dať do skrine,už od detstva trpím takou poruchou že keby ich dám do tej skrine,mala by som pocit že tam plačú,že ich nechcem (a možno by sa mi raz pomstili )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
už som si zvykla.
nununu
A už má cez 15 (proste o rok mladší odo mňa) a vyzerá hrozne a každý mi ho chce vyhodiť, ale ja ho ľúbim Však vždy keď má nejakú "vadu", tak sa to zašije... A ešte tu mám jedného (ostatní nemali kde byť, tak sú v pivnici), ale ten sa tu večne niekde povaľuje a v noci je väčšinou na zemi.
ale nemám nič proti tomu, ked s nimi niekto spí
a teraz naňho pozerám a v noci som mu nohy zhodila z postele, takže je tak ležérne vyvalený a nohy mu visia