Ahojte..ja by som sa rada spýtala na názor. S priateľom niesme nijak extra dlho..no o "niečo" sme sa už pokúšali, až do tej chvíle bola panna. CHcem len vedieť, či sa nájde niekto, kto si prešiel niečím podobným. Mna každý pokus sprevádza dosť silná boles
neviem čo je to pokus ktorý ťa bolí, ale raz ťa to zabolí keď to nebude len pokus...chvilku vydržíš aj s bolesťou, a časom to bude menej a menej bolieť a bude prichádzať to krajšie
@12pusinka16 ono, ten hlavný pokus už bol otvorene..blanka už nieje. Ja som mu to povedala že to bude už len a len lepšie len tomu treba dať čas, ale zasa on mi povedal, že už nikdy viac nechce pannu..a hodil to na nižšiu úroven celé..
Vravím, on miloval sex, s bývalími mával aj 3krát denne..pri mne to je utrpenie..takže ja ho chápem ale zároven mi je to veľmi ľúto
@lawey niee kdeže, normálne spolu chodíme..ale prenho je sex veľmi doležitý. Keby chcel inú rovno ma niekam pošle..
Jeho skôr serie to že jeden krát sa nám to už podarilo, a potom na druhý krát sme boli znova na nule a nedalo sa absolútne nič..a prechádza ho to..lebo si ymslí že sa to nikam nepohne
tak zase pre chalana to tiez nie je ziadne zuzo, ked mu baba den co den skuvina od bolesti. nvm ty vies asi najlepsie, ci sa s nim vidis aj o par rokov
@pipinozka tak ak máš pocit že ťa má rad a stojí za to , treba spraviť kompromis. Nie je to tvoja chyba. Čiže ty sa snaž prekonať bolesť, on nech je jemnejší a časom bude všetko v poriadku. Btw samé sa to nevyrieši
@antifunebracka ja ho nútiť nechcem..je starší a predsalen má toho za sebou viac, ale normálne mi povedz či je možné aby tá bolesť neprešla..lebo ked nie tak mu dám koniec ja a už v živote necchem žiadneho chlapa..načo? na to aby ma poslal do piče za to, že niesom dosť "big" ?
Vieš co si myslim ? ze mu ide len o sex ale pokial ho lubis tak s nim bud to je cisto tvoja vec ale aj mna to prvy krat velmi bolelo a takisto sme boli aj druhy aj treti krat zase na nule pretoze znova znova kurvsky bolelo Ale potom to ustupovalo a teraz to je uz uplne normalne Treba proste čas ..a trpezlivost ..Nie každa baba je rozjebana ako kurvy z D1
..tak to niekto vysvetlite jemu..lebo on stále vraví, že to sa nikam nepohne, že ja sa veľmi bojím atd..ono sa to musí pohnúť! ja viem že sa tpo pohne..ale ked ..ach..ja som už úplne v piči,..neviem čo robiť nabudúce. Určite to bude bolieť, povedať mu ak to bude bolieť ? Prekúsnuť ? Vyjebať sa už na to ? i don't know
Tak ja neviem moj chalan s tym trpezlivost mal to skor mna uz presla tiez mi to nebolo príjemne Skus sa tvarit ze ta to neboli aj ked si myslim ze to nejde ..no neviem ako ti poradit
si s nim iba kvoli sexu? ci skor.. on je s tebou zrejme iba kvoli tomu.. radsej sa na to vykasli a najdi si ineho.. rozhodne nema dost rozumu aby vedel ze vztah nie je postaveny na tom fyzickom... pokial vsak chces vztah len na ukojenie svojich chutok, tak v pohode pokracujte
@azodariana nebudem to opakovať..ale on somnou nieje iba kvôli tomu, pár mesiacov už na to čakáme a sme šťastní, aj napriek všetkému som sa ho dnes spýtala..po tom čo mi povedal pre prá dnami že si to dáme voľnejšie, či ma stále ľúbi..povedal, že ma miluje a tak skoro neprestane ale pokiaľ vo vzťahu nebude sex nebude to vzťah a vieme to obaja
takto to poviem.... je mi ľúto každého mladého človeka ktorý si myslí že vzťah je len o sexe a niečo také ako láska je pre nich iba pojem....Každý chalan by si mal všímať na každej babe jej krásu,len škoda,že väčšina na ne pozera len aký majú fyzický vzhľad....vaše komentare posielajte cez TS
obaja dobre vieme, ze aj keby si ho poslala qode, nebola by si do smrti sama. a ta bolest by mala prejst. konzultuj to na gynde, urcite ma v zasobe nejaku znecitlivujucu mast
dovodov moze byt viac .. od dusevnej uzkosti , strachu z bolesti, cez napatie spojene s prehnanou snahou vyhoviet mu .. az po fyziologicke problemy .. mozno mas uzsiu posvu, mozno nejaky iny problem ... zacala by som gynekologickou a prehliadkou .. pokial problem nebude telesny (kde by mozno pomohlo trochu nehy a lubrikant) ... bude problem v hlave .. a tu pomoze len rozhovor, trpezlivost a cas ... no podla niektorych indicii .. by pomohla vymena partnera ale ty vidis do situacie najlepsie my mozeme len polemizovat .. ale urcite zajdi k lekarke
@pipinozka problém je len v tom že ten chalan netuší čo s pannou, zrejme si myslel že keď už nieje blana môže klátiť jak divý, no tá tvoja malá kundička nieje na to pripravená, vieš...
ja pri pannách to robím tak že najprv trocha rukou podráždim, potom trocha pocucám kliťák, nakoniec zajedem do vnútra prstami a keď mi už stoná od slasti prichádza na radu moj sexy čuráček ( ide o to že keď si hodne vzrušená nevnímaš tak intenzívne tú počiatočnú bolesť) a prvý, druhý krát by tvoj partner mal čo najjemnejšie pristupovať k tej tvojej kundičce a postupne pritvrdzovať, pretože tá tvoja malá si musí zviknúť že má sebe niečo tvrdé a pulzujúce.... neboj, ono to prejde, nabudúce mu len pripomeň že niesi mrdací stroj, ale nežné stvorenie...
@abbey4real ja som to uz zazil a je to fakt take, ze pozeras ako ta baba trpi, tiez to medzi nami nevydrzalo dlho.. a vztah sa bez milovania podla mna nezaobide ci ? :_)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale čo sa pohoršujem dnešné baby sú strašne hlúpe a ešte si aj myslia že postupujú v hierarchickom rebríčku keď sa môžu sťažovať jak ich deptá partner
Vravím, on miloval sex, s bývalími mával aj 3krát denne..pri mne to je utrpenie..takže ja ho chápem ale zároven mi je to veľmi ľúto
Jeho skôr serie to že jeden krát sa nám to už podarilo, a potom na druhý krát sme boli znova na nule a nedalo sa absolútne nič..a prechádza ho to..lebo si ymslí že sa to nikam nepohne
@grossbitch
..tak to niekto vysvetlite jemu..lebo on stále vraví, že to sa nikam nepohne, že ja sa veľmi bojím atd..ono sa to musí pohnúť! ja viem že sa tpo pohne..ale ked ..ach..ja som už úplne v piči,..neviem čo robiť nabudúce. Určite to bude bolieť, povedať mu ak to bude bolieť ? Prekúsnuť ? Vyjebať sa už na to ? i don't know
Za to, že ti chce dať lásku so všetkým čo k tomu patrí, neznamená že je s tebou iba kvôli tomu!
A ak mu (a aj tebe) sex bude chýbať, neni to nikdy plnohodnotny vzťah.
Nemáš s ním najmenší problém a chcete sa rozísť kvôli sexu ......
ja pri pannách to robím tak že najprv trocha rukou podráždim, potom trocha pocucám kliťák, nakoniec zajedem do vnútra prstami a keď mi už stoná od slasti prichádza na radu moj sexy čuráček ( ide o to že keď si hodne vzrušená nevnímaš tak intenzívne tú počiatočnú bolesť) a prvý, druhý krát by tvoj partner mal čo najjemnejšie pristupovať k tej tvojej kundičce a postupne pritvrdzovať, pretože tá tvoja malá si musí zviknúť že má sebe niečo tvrdé a pulzujúce.... neboj, ono to prejde, nabudúce mu len pripomeň že niesi mrdací stroj, ale nežné stvorenie...