potrebujem pomocť...mám mobil a internet od suseda ale wifi mame vlastne....ked sa chcem pripojiť cez mobil tak to pýta WLAN a ked ho zadám tak mi napiše že neplatnyy zdielaný kluč pre WPA...už som to WLan skušal napišať všelijako bez pomlčiek z malými pi
myslím si, že na sieť zabezpečenú s WPA sa mobilom dostaneš len veľmi ťažko. To by si si musel do mobilu nejako nahrať certifikát aby ťa to mohlo overiť. Neviem či je vôbec niečo také na mobile možné, najviac tak u androidu inak veľmi pochybujem.
ide to, problem je v tom, ze si musis zdielany kluc overit v mobile na otvorenej sieti (modem), nasledne si ju uzamkni, ked sa snazis napojit na wlan ktory ma schovanu siet jasne ze ti to nepojde....
tiez tak chodim na net rano v posteli ked som lenivy vstat...
treba v modeme/routeri zmeniť WPA na obyč WEP a bude to ok. Aj tak nechápem prečo sa dnes vlastne používa wpa, taká ochrana že ppč. Pre hackera je získať certifikát úplna hračka, pri wep si na to aspoň chvíľu počká kým bude mať dosť balíkov na generovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tiez tak chodim na net rano v posteli ked som lenivy vstat...