Wiaaanocee..šalaláááá:) .. na co sa tešíííte najviac na Vianocee??:)
Ja sa na Wianocee tešíím hlawne pretoo, že budeme opat celáá rodinka pokope(brat študuje v TT tkaže je snami dost malo).. daleeej na weela snehu, ktorý je potrebnyy pre snowboard (aj lyže samozjreme )potoom na wianočnéé maškrtky mňaaaaam teda šeo
sneh nebude... si myslim.. a rodinna pohoda darceky atd? no sak ok..len to nie je prava postata tych sviatkov..neviem, Vianoce beriem s rezervou,urcite sa na ne vopred nejak prehnane netesim.. jedine na tie prazdniny
joooooj na vianoce sa strašne teším lebo sú cool.milujem tú vôňu vianoc ten totálny mráz a spievanie kolied.to je najväčšia pecka.a ked si s kamošmi navzájom dávame darčeky a všetci sú takí šťastní....k šťastiu mi chýba iba vianočný sveter.červený so sobíkoooom.strašne taký sceeem
Ja cez Vianoce doma nebudem, idem na brigádu, ale našťastie ešte s jednou kamoškou, takže budem mať pri sebe aspoň niekoho blízkeho Ale inak Vianoce nejak extra v láske nemám.
tesim sa na veceru,na darceky(HURAAAA ,dalej na rodinnu pohodu,na tu skvelu vianocnu atmosfetu,snezi za oknom,tesim sa na trubicky a oblatky s medom,na vianocny stromcek(bohato vyzdobeny),dalej vianocne rozpravky(Mrazik,3 oriesky pre Popolusku,Perinbaba,...),a ze sa nejde do skolyyyyyyy_:::: !!!!!!! :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale zasa budem sama na Vianoce
a tesim sa na sivestra na big party
vianoce? a nech sú, aj tak sa stretnem len s tými, čo ich vídavam celoročne ale....má to svoju atmosféru, to zas netvrdím, že nie
a ja sa teším tiež aj na prázdniny a tak...ale aj na to čo si spomenula, na tú pohodu a toto šetko koloo.... ja vianoce proste milujem
Budzou ...
Len sa mi to zdá, alebo keby si sa automaticky trocha "nekrotil", lebo si tu najvyšší tak by si k tomu napísal viac?
Inak ľudia čo budete robiť cez letné prázdniny?
Už máte plány na najbližšie storočie?
a este na sneh ktori urcite nebude