Ahojte, prosím vás vedeli by ste mi poradiť? Mám doma wifi router no môj notebook mi neukazuje moju siet, iné siete áno. Mobil a aj tablet bezproblémov vyhľadajú moju sieť. Prosím, ak náhodou viete, pomôžte.
@kacenka87 Je dosť možné, že tvoj router vysiela sieť 802.11n a tvoj notebook podporuje iba starší 802.11b alebo g.... (I keď väčšinou sa táto sieť zobrazí, no nedá sa na ňu pripojiť) .. Alebo vysiela na 5 GHz a notebook prijíma iba 2,4 poprípade je nastavenú 40 Mhz koexistenciu ...
@charlie27 ak by bola skryta nenajde ju ani mobil a tablet
5 ghz vylucujem lebo bezne sa taketo routre nepredavaju a ked uz tak kombinovane s 2.4 ghz.
Problem so spatnou kompatibilitou pripustam ale nie som si isty, potreboval by som vidiet config routra inak tu mozme len hadat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Pripoj ten NTB cez kábel na router a prestav ho
5 ghz vylucujem lebo bezne sa taketo routre nepredavaju a ked uz tak kombinovane s 2.4 ghz.
Problem so spatnou kompatibilitou pripustam ale nie som si isty, potreboval by som vidiet config routra inak tu mozme len hadat.