mam problem s wifi routerom d link dir 600.. poslednu dobu velmi blbe a to doslova.. potreboval par resetnuti, aby sa nastartoval spat..no teraz uz len svieti to, ze je zapnuty..neukazuje, ze vysiela nejaky signal.. internet do wifinky ide na 100%, lebo c
@kosmiklove V pohode, beriem, bola to aj moja chyba, že som to nerozpísal .. Len ja to volám v skratke ako rozhranie ... A ona to vie, píšeme si cez TS a vie ,,ktorá bije'' ...
klido, klido..aj tak mi to nejde ono sa to tvari, ze uz uz by to aj mohlo nabehnut..uz mi aj svieti, ze to signal vysiela, ale v tom zrazu to padne .. and neviem kolko milion resetovacich tlacidiel nepomaha
@77hanes77 Ja som to písal na obranu teba...ironicky , že je "múdrejší" v tejto oblasti ako ty .... yare yare, preto som nikdy nemal rád argumentovanie cez internet....často sa niečo nedá pochopiť vo vetách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov