Ahojte
Potrebovala by som pomoc s wifi routerom. Na mojom starom routeri D-link dir 600 sa zlomila anténka a odvtedy bol signál oslabený, ale išlo to asi rok bez problémov teraz mi ide internet len cez kábel na notebooku ale na mobiloch nám ide normál
@ceciak a mozem do D-Link dir 600 pripojit tuto antenku ked je od TP-Link ? » www.alza.sk/tp-link-tl-ant2...
Ten router som dostala od Orange totiz takze som sa neozaoberala tym vobec
@simuulka112 jasné antény sú kompatibilné... tiež som mal ten od Orange ale nevyhovoval mi signál... tlsté steny plné roxoru v paneláku tak som si zaobstaral tento TP link čo som ti postol
@ceciak tak tak netreba sa splasit hned,ale nerozumiem tomu mame balik FIber tel,net a TV od Orange a telefon a net nam zacal strasne blbnut posledny tyzden teraz som to preinstalovala novu siet dala nejak som pomenila kable v skrinke a uz ide zazracne aj telefon aj net
Len pre doplnenie, nie kazdy router ma odpojitelne anteny.
Existuje viacero typov konektorov anten.
a tiez nemozes nahradit hocijaky router hocijakym (napr dsl router obycajnym - aj ked toto nie je tvoj pripad asi)
S D-linkmi nemam ine ako len negativne skusenosti. Ak sa jedna o DSL router od providera, tak odporucam kupit si wifi Access Point, netreba vyslovene router. Ak na ostatnych zariadeniach to ide v pohode a na compe nie, neviem ci antena to vyriesi, ak to s tou poskodenou doteraz islo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ten router som dostala od Orange totiz takze som sa neozaoberala tym vobec
» www.alza.sk/tp-link-tl-ant2... napr
Existuje viacero typov konektorov anten.
a tiez nemozes nahradit hocijaky router hocijakym (napr dsl router obycajnym - aj ked toto nie je tvoj pripad asi)
Mam ho tiez a maximalna spokojnost.
D linky sa mi z pohladu managementu nepacia
» www.alza.sk/tp-link-tl-wa80...