Potrebujem poradit ani nie poradiť ale či odporúčate nejaký dobrý wifi router zdvoraznujem WIFI ROUTER ktrý dočiahne cca 100metrov bez úbytku na signále nad 100 metrou už može ist dole. Vdaka
mam doma belkin diverzitny a/b/g/n, ten bol nejak 2200 v metre v ivanke. cez 2 45cm hrube steny cez asi 10 metrov domu a 50 metrov v zahrade mam super signal
Jasne že zaheslujem len potrebujem neake odporučania aby sa mi nepokazyl a mal kvalitý arýchli signal kedže mam 5mbit tak aby do tých 100metrov bol aspon4mbit download
no tak to neviem, ale ešte som nepočul aby intenzita signálu nejako ovplyvňovala rýchlosť netu si kúp nejaký od D-link alebo sa poraď v nejakom elektre, neviem či to chceš objednávať z netu alebo priamo na sklade, ja mám nejaký neznačkový ani neviem čo je to zač za nejakých 12OO sk a nesťažujem sa ale to len v byte, ale ak budeš môcť tak router nassmeruj čo najviac von cez okno, možno tam budeš mať dosah iba na jednom mieste
mame poschodovy dom, no a ja ho mam v izbe hore a ked dojdem do obyvky mam signal ale slabsi, je to ovplyvnene hrubkami stien a za dalsie v stenach je aj vela kovu co znizuje signal
a ty chces 100m cisty signal, musis si priplatit, alebo potom nejaky router s N wifi triedou
vieš čos toja miv c este iba 2 steny cca 15centometrov hrube a medzi nimy meral som dneska 75 metrov tak neaky taky pristroj silny wifi router čo by tuto vzdialenost prekonal a na mojom nb by som zaznamenal 80-90% kvalitu signálu ak nečo budem cetstahovať budem do desktopu stahovať
páni, já tiež uvažujem nad wifi routerom, lebo mám doma obyčajný klasický od t-comu, a od nich mám aj net. tento model sa mi kazí, preto ho mám stále v prevádzke aby som mal net hneď keď ho potrebujem. pozrel som si routre čo ste tu napísali, a sa mi ľúbi ten msi za 1290,- ale já by som potreboval aj nejaký s koncovkou na koaxiálny kábel, aby som si k nemu pripojil net a od tiaľ vysielal, takto by som musel použiť obidva. tento mám už takmer 3 roky, a zatiaľ v oprave nebol, no chcem ho vyradiť. neviete o niečom??
díky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.shark.sk/default.aspx?co...
mam doma belkin diverzitny a/b/g/n, ten bol nejak 2200 v metre v ivanke. cez 2 45cm hrube steny cez asi 10 metrov domu a 50 metrov v zahrade mam super signal
hovoris o vzdialenosti, 100m dosiahne kazdy router pokial je to volne priestranstvo, ak su tam uz nejake budovy je to horsie
ja mam doma lynksys home gateway
» www.ciao.co.uk/Linksys_Wireles...
mame poschodovy dom, no a ja ho mam v izbe hore a ked dojdem do obyvky mam signal ale slabsi, je to ovplyvnene hrubkami stien a za dalsie v stenach je aj vela kovu co znizuje signal
a ty chces 100m cisty signal, musis si priplatit, alebo potom nejaky router s N wifi triedou
[url= » www.dipol.sk/wlan_router_tp-... ]tento router[/url]
safe mode >> » www.dipol.sk/wlan_router_tp-...
díky