otazne je preco to chces vlastne robit. Win 7 je daleko narocnejsi na vykon a ak nie si naozaj vysoko technicky uzivatel tak nemas sancu spoznat ziadne zlepsenia ( okrem toho, ze ma inac vyriesenu listu )
nie som vysoko technicky uzivatel. v najblizsej dobe budem pocitac vyuzivat na pisanie bakalarky a pozeranie filmov... plus som baba, ze to dobre vyzera je pre mna velmi padny dovod
tiež si myslím, že to nemá pre teba žiaden význam, len si spomalíš počítač. a vzhľad XP-čka na Vistu sa dá riešiť aj inak, tzv.transformation pakmi (vistamizer, vistainspirant...). ale tie tiež spomaľujú windows, takže sa radšej pozri po nejakých pekných XP vzhľadoch (XPize...).
Dlhe roky som mal windows XP a teraz som si dal windows 7,mam ho jeden tyžden a vobec s nim niesom spokojny,možno je to len nezvyk ale vela veci tu ako keby niesu domyslene,oproti xp je 7 uplny shit.Teraz si dam bud Vistu ale naspäť XP
vy narobíte. ja som prešla z Xp na win7 a je to úplne v pohode. sú tam zmeny, a sú kvalitné. keď sa mi po nejakej dobe pokazil win7 *mojou blbosťou* a nemala som doma disk, dala som som xp späť a rozhodne v tom je obrovský rozdiel vo všetkom.
i keď som si nemohla zvyknúť kde čo je. Výkon je lepší, i keď je problém s istou kompatibilitou pri starších hrách. ale zvykla som si, a win7 sa mi páči.
@pissoff wtf? neviem o tom ze by bola vista lepsia ako win7 ale myslis...ja som presiel z xp na win7 a musim povedat ze to velky skok k lepsiemu...u teba by som povedal ze je problem "medzi stolickou a klavesnicou"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
vraj to funguje obstojne aj na ovladacoch urcenych pre XP
pozri napr. aj sem:
» forum.zive.cz/viewtopic.php?f...
i keď som si nemohla zvyknúť kde čo je. Výkon je lepší, i keď je problém s istou kompatibilitou pri starších hrách. ale zvykla som si, a win7 sa mi páči.
@midnightlady kludne si ho tam daj