@luiggi hp je len znacka...na tie komponenty ktore ten pc/notas obsahuje drivery uz mozu davno byt...a ked tak, tak win8 bere tak isto ovladace aj z win7 a visty...takze toho sa bat nemusis..
@luiggi hlavne jak je to starsi kusok tak sa mozno oficialnych driverov mozno ani nedockas a kopec z nich ma urcite win8 v sebe...ficim na cca 5 rocnom pc na ktory oficialne nejsu ovladace ani na win7 a predsaj som to nejak rozbehal
@patricino na notebooku to mam aktivovane cez ms podporu ale to uz asi blokli notas ale stale fici a na pc to mam aktivovane KJ aktivatorom...planoval som ten win aj kupit ale este neviem...OEM verziu urcite nechcem a plna krabicovka je draha :/
@kosmiklove mne to robil braško a vravel, že teraz je akcia 29€.. aktivovať sa mu to podarilo dnes(včera nemohol) ale nechce mi to inštalovať aktualizácie teda ani stiahnuť
taktiež by som rád vedel .. dá sa nejako meniť celkový dizajn lišt a tak podobne .. teda 7 je pekná oblá .. no 8 keď otvorím tento počítač tak okno je hranaté ... také nepekne
@patricino tam neviem ako to funguje...viem ze stoji 29e ale to je myslim prave OEM a navyse za tu cenu to mas len ak to kupujes na pc kde mas nejaky starsi OS ale original...ja som k pc ziadny win nekupoval takze by som musel platit plnu sumu zrejme...
a tie aktualizacie...mozes to popisat konkretnejsie? vyhlada ti aspon nejake?
@patricino inak ako pozeram tak to nejde teraz uz ani mne historiu aktualizacii mam prazdnu pritom som uz aktualizoval a najde mi 10 aktualizacii ale ked ich dam zobrazit tak je to tam prazdne :/
tieto aktualizácie 1. ak dám po jednej nestiahne mi ich a vypíše nejakú chybu
2. ak dám naraz tak ich stiahne požiada reštart no potom pri kongurácií inštalovaných aktualizácií to vypíše zlyhanie a obnovuje mi to systém čo trvá asi 10-15 minút
taaak a najnovší problém je ten že keď nechám pc zapnutý a odídem od neho na dlhšiu dobu ... dnes ráno 2 hodky tak keď sa vrátim .... pc beží hučí jak furt ale monitor mi svieti ako keď je pc vypnutý... dam enter-nič, dám ctrl+alt+delete= hovno, postláčam všetko nič sa nestane... tak stlačím na bedni reštart tlačítko a ono mi to v kľude reštartne pc a potom vše beží ... :/ .. asi tma hodim späť Win7
@patricino celkovo som z toho nemala dobrý pocit. Rýchlosť sa mi páči ale teda to pozadie je čisto pre tablety, skutočne ma nebaví niečo naťahovať myškou a tak. Pre bežného užívateľa, ktorý si chce najmä zahrať hry mi príde win 7 jednoduchší.. a mala som aj možnosť pracovať s trochu upraveným notebookom acer, ktorý si vo firme upravili oni sami a aj tak sa mi to nepáčilo no :/
@ladylolita a myslis ze to tvoje boze to je blbost ma nejaku uroven? za to ze sa to tebe nepozdava este neznamena ze to je blbost
a k tomu tvojmu @20 ...ano metro je vyvinuje hlavne pre tablety, ultrabooky a proste vsetky zariadenia ktore maju dotykovy display a budu pouzivat tento win8...metro ale neni jedine prostredie ktore tam je...staci sa prepnut na pracovnu plochu a mas to to iste ako win7...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@ladylolita ty si blbost...
@luiggi hp je len znacka...na tie komponenty ktore ten pc/notas obsahuje drivery uz mozu davno byt...a ked tak, tak win8 bere tak isto ovladace aj z win7 a visty...takze toho sa bat nemusis..
taktiež by som rád vedel .. dá sa nejako meniť celkový dizajn lišt a tak podobne .. teda 7 je pekná oblá .. no 8 keď otvorím tento počítač tak okno je hranaté ... také nepekne
a tie aktualizacie...mozes to popisat konkretnejsie? vyhlada ti aspon nejake?
tieto aktualizácie 1. ak dám po jednej nestiahne mi ich a vypíše nejakú chybu
2. ak dám naraz tak ich stiahne požiada reštart no potom pri kongurácií inštalovaných aktualizácií to vypíše zlyhanie a obnovuje mi to systém čo trvá asi 10-15 minút
a k tomu tvojmu @20 ...ano metro je vyvinuje hlavne pre tablety, ultrabooky a proste vsetky zariadenia ktore maju dotykovy display a budu pouzivat tento win8...metro ale neni jedine prostredie ktore tam je...staci sa prepnut na pracovnu plochu a mas to to iste ako win7...