viem, ze s rozchodenim by nebol problem, ale ci to ma vacsie naroky ako xp sa pytam, ci na tom rozbehnem wowko. (na xpcku wowko rozbehujem na 19fps+- a to mam 800x600 a low detaily) .. a proste, len odpovedzte, ci to ma vacsie naroky - alebo nema.
ja mam netbook od ASUSU, kupil som si ho len kvoli kompatibilite, vykon je velmi slaby a win7, ktory tam bol nainstalovany pri kupe mi to v pohode taha.
aj ked som este v zivote nic ine, ako ubuntu a winxp neinstaloval ale urcite to zvladnem, lebo je to vraj ovela lachsia instalacia, aj keby nie, na taketo veci mam potencial :p
@kevin myslím že to wow ti pojde rovnako ako na xp.
A inštalacia je hračka, vopchaš dnuka cd, paru razi klikneš a už sa to inštaluje. To by zvladol aj uplny antitalent do pc ktory vie aspon vopchať do dvd mechaniky cd a cca 4-5 krat kliknuť na tlačitko dalej
co je pravdy na tom, ze netreba tahat ziadne drivere na win7 ?
je pravda, ze iba sosnem z » thepiratebay.org/torrent/5757941... , napalim ako iso, hodim dnu, sformatujem hdd, nainstalujem a uz rovno mozem tahat skype, qip atp ?
@kevin , jasneže win7 ti sama nainštaluje driveri, len raz ked som bol kamošovy inštalovať win7 tak mu nenainštalovalo driver na zvukovu kartu, neviem proč. ale aspon sa snaží ich inštalovať...
Ako iso sa nenainštaluje, musiš si vytvvoriť bootovacie cd s tym win 7 - pozri neake fora kde riešia tuto problematiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
By si sa divil na akych starých pračkách až historických pc rozchodili win 7
@ajva46
viem, ze s rozchodenim by nebol problem, ale ci to ma vacsie naroky ako xp sa pytam, ci na tom rozbehnem wowko. (na xpcku wowko rozbehujem na 19fps+- a to mam 800x600 a low detaily) .. a proste, len odpovedzte, ci to ma vacsie naroky - alebo nema.
a skusal si na tom aj xp ?
xp ide lepsie / horsie ?
A inštalacia je hračka, vopchaš dnuka cd, paru razi klikneš a už sa to inštaluje. To by zvladol aj uplny antitalent do pc ktory vie aspon vopchať do dvd mechaniky cd a cca 4-5 krat kliknuť na tlačitko dalej
co je pravdy na tom, ze netreba tahat ziadne drivere na win7 ?
je pravda, ze iba sosnem z » thepiratebay.org/torrent/5757941... , napalim ako iso, hodim dnu, sformatujem hdd, nainstalujem a uz rovno mozem tahat skype, qip atp ?
Ako iso sa nenainštaluje, musiš si vytvvoriť bootovacie cd s tym win 7 - pozri neake fora kde riešia tuto problematiku