je to rovnako nestabilne, pomalne...pridali novy hub ludia, nove spravy, novy outlook, novy kalendar, novy prehliadac spartan, novy multitasking, nastavenia tu troska zase dotiahnute, reaguju na zmenu temy cierna/biela
ak mas zapnuty pin na simke tak nejde zadat. musis ho predtym vypnut alebo ho vypnut v inom telefone
chyba office a onenote
nefunguje filter volani a sms
nefunguje rezim lietadlo
nedaju sa vypnut mobilne data / niekto zase pisam ze mu nejdu zapnut
atd atd...neni to este na bezne pouzivanie. rychlo by si sa vratila s5 k 8.1 tak ako predtym
@kosmiklove hej, novinky som už videla Ale keď hovoríš, že je to stále tak nestabilné a spomalené, tak to zrejme kašlem a počkám na ďalšie updaty Inak, kedy má byť finálna verzia windowsu 10 pre mobily ? Nevieš ?
datum vydania este tusim stanoveny nebol. ale v poslednom case vychadza novy win vzdy tak na prelome leta/jesene ratam tak september/oktober aspon co sa tyka pc verzii. mobilnu chceli udajne vypustit este skor tak uvidime.
sranda je v tom ze windows 10 TP pre pc je na tom daleko lepsie. uz prvy build bol v pohode a dal sa pouzivat. a to ma vyjst neskor ako mobilna verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
je to rovnako nestabilne, pomalne...pridali novy hub ludia, nove spravy, novy outlook, novy kalendar, novy prehliadac spartan, novy multitasking, nastavenia tu troska zase dotiahnute, reaguju na zmenu temy cierna/biela
ak mas zapnuty pin na simke tak nejde zadat. musis ho predtym vypnut alebo ho vypnut v inom telefone
chyba office a onenote
nefunguje filter volani a sms
nefunguje rezim lietadlo
nedaju sa vypnut mobilne data / niekto zase pisam ze mu nejdu zapnut
atd atd...neni to este na bezne pouzivanie. rychlo by si sa vratila s5 k 8.1 tak ako predtym
sranda je v tom ze windows 10 TP pre pc je na tom daleko lepsie. uz prvy build bol v pohode a dal sa pouzivat. a to ma vyjst neskor ako mobilna verzia