ale jedine ak mas original Vistu a jedine ak si zato zaplatis 30$, takze v mojom pripade si aj tak dam cistu instalaciu, jebat upgrade, vsetky dolezite udaje aj tak mam na inom disku ako win
ešte nevyšiel a už ho chceš
samozrejme sa bude dať, ale iba formou inovácie, čiže budeš si ho musieť buď to kúpiť abo "kúpiť " a nanovo načisto inštalovať
vraví sa, že by mal byť zadarmo, ale spomína sa iba pre 7 a 8 a kto vie, čo je na tom pravdy
@kosmiklove ak by mal 1 GB, tak nenainstaluje ani windows 10 bez virtualboxu a neviem kto ma dnes dnes iba 1 GB ram, 2-4 GB je dnes bezny standart, cize to rozbeha bezproblemov
@wowu ked sa nevyznas tak naco ti to bude? sam som ho skusal a neni este v takom stave ze by sa dal plnohodnostne pouzivat. navyse niekedy v aprili konci a zas by musel instalovat bud nejake RC ak vyjde alebo nejaky starsi win
@erjedna blbost si napisal by si sa cudoval kolko ludi ma este stare notasy. ak tam ma vistu tak je pravdepodobne ze to ma origos takze to bude nejaka hodne stara masina
a dalsia blbost. cital si tie poziadavky? ja som mal win10 na netbooku acer aspire one (1,6GHz atom, giga ramky a nejaka intelacka grafika) a slapalo to v pohode.
@erjedna sak jasne ze 32bit vzdy si stahujem obe verzie pretoze v tomto zapadakove nikto nema na nic prachy (cest vynimkam) tak furt dokolecka opravujem stare sunky
@erjedna ako som dával odkaz vyššie tak tam to bolo
Microsoft uvádza aj systémové požiadavky pre náhľadovú verziu. Zahŕňajú:
Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší
Pamäť RAM: 1 gigabajt (G (32-bitová verzia) alebo 2 GB (64-bitová verzia)
Voľné miesto na pevnom disku: 16 GB
Grafická karta: grafické zariadenie Microsoft DirectX 9 s ovládačom WDDM
Konto Microsoft a prístup na internet
@77hanes77 na jar to uz prehanas novy win vacsinou vychadza tak do konca oktobra. vsade sa aj pise ze neskor v roku 2015..nie jar 2016 aspon teda neviem ze by to posunuli. teraz 21.1. bude dostupny uz aj pre telefony
a win 10 este nejsu ani beta verzie. len technicke ukazky
@erjedna Skôr DDR1 ešte (taká Pentium 4 )
... DDR2 už mali stroje s Core2Duo a Core2Quad, Core 2 Extreme a pod.
@bcmuro neplatil stiahni si čisté ISO Win 7 (upgraduje na Win7 a nemusí ho aktivovať) .... Keď bude mať 7, stiahne ISO Win 8 a upgraduje (nemusí aktivovať) ... a z Win 8 už potom priamo upgraduje na Win 10
Pokiaľ to nie je upgrade nutný, tak radšej by som volil čistú inštaláciu, lebo toto je až moc zdĺhavý proces
Osmicku mam rad, pouzivam na T100 denne. Od 10 a hlavne od Continuum ocakavam vela. Taktiez sa rad necham prekvapit ak W10 mobile utiahne moja L520 v plnom rozsahu
@kosmiklove to mi jedno, aspon tie informacie uz potrebujem
Wp8.1 bol ohlaseny 2.4. a uz 10. mal ist do PfD. Pokial ma pamat neklame stalo sa tak az koncom aprila. 23,24??? Pokial dostaneme PfD/Insider look/technical preview alebo whatever do konca februara bude to super ocakavam vsak neskorsie vydanie a to tak april/maj/jun vzhladom na pravdepodobny oficialny datum vydania, co vyzera na september-november. Uz pred WP8.1 to boli nejake 3-4 mesiace kym prisiel global rollout
@77hanes77@erjedna chcelsi povedat ddr 1 lebo ja som mal vistu na 4 gb ram ( 2x 2gb ) a intel core 2 duo a to bl pc co ja viem 2007 kopovany alebo 08 max 09
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
samozrejme sa bude dať, ale iba formou inovácie, čiže budeš si ho musieť buď to kúpiť abo "kúpiť " a nanovo načisto inštalovať
vraví sa, že by mal byť zadarmo, ale spomína sa iba pre 7 a 8 a kto vie, čo je na tom pravdy
@erjedna
@bcmuro
Myslel som nainštalovať Windows 10 - tech. preview...
tak potom:
» windows.microsoft.com/en-us/windows/p...
navod:
» www.cnet.com/how-to/how-to-i...
staci si nainstalovat virtualbox a v nom spustit .ISO s win10 tech. preview a je to
a dalsia blbost. cital si tie poziadavky? ja som mal win10 na netbooku acer aspire one (1,6GHz atom, giga ramky a nejaka intelacka grafika) a slapalo to v pohode.
@wowu Windows 10 vo finálnej verzií bude dostupný niekedy na jar .. Zatiaľ sú len beta-verzie.
Microsoft uvádza aj systémové požiadavky pre náhľadovú verziu. Zahŕňajú:
Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší
Pamäť RAM: 1 gigabajt (G (32-bitová verzia) alebo 2 GB (64-bitová verzia)
Voľné miesto na pevnom disku: 16 GB
Grafická karta: grafické zariadenie Microsoft DirectX 9 s ovládačom WDDM
Konto Microsoft a prístup na internet
@77hanes77 to by platil potom majland zbytočne
a win 10 este nejsu ani beta verzie. len technicke ukazky
... DDR2 už mali stroje s Core2Duo a Core2Quad, Core 2 Extreme a pod.
@bcmuro neplatil stiahni si čisté ISO Win 7 (upgraduje na Win7 a nemusí ho aktivovať) .... Keď bude mať 7, stiahne ISO Win 8 a upgraduje (nemusí aktivovať) ... a z Win 8 už potom priamo upgraduje na Win 10
Pokiaľ to nie je upgrade nutný, tak radšej by som volil čistú inštaláciu, lebo toto je až moc zdĺhavý proces
...takže vôbec neviem o čom je toto fórum ale nevadí.
Wp8.1 bol ohlaseny 2.4. a uz 10. mal ist do PfD. Pokial ma pamat neklame stalo sa tak az koncom aprila. 23,24??? Pokial dostaneme PfD/Insider look/technical preview alebo whatever do konca februara bude to super ocakavam vsak neskorsie vydanie a to tak april/maj/jun vzhladom na pravdepodobny oficialny datum vydania, co vyzera na september-november. Uz pred WP8.1 to boli nejake 3-4 mesiace kym prisiel global rollout