Zdravím,
čo sa týka pocítačov, nie som zrovna najzručnejšií a mám pár otázok ku Windowsu 10, kto ho má už odskúšaný. Čítal som že sa tam dajú hrať hry na xbox. Teda napríklad aj keď nemám xbox tak si môžem NHL 15 zahrať na počítači s Windowsom 10?
"Ponúka mi Windows 10 zadarmo no píše že môžu byť cez internet účtované rôzne poplatky. Moc tomu nechápem. Neviete niekto o aké poplatky ide?"
Poplatky ZA internet. Myslí sa tým za stiahnuté dáta, ktoré ti môže vyúčtovať tvoj provider. Proste normálne platíš za užívanie internetu... to upozornenie tam je absolútne zbytočné a mätúce.
Citujem : "Ponúka mi Windows 10 zadarmo no píše že môžu byť cez internet účtované rôzne poplatky. Moc tomu nechápem. Neviete niekto o aké poplatky ide?"
Moja odpoveď : Je to myslené tak, že pokiaľ máš dátovo obmedzený internet, môžu ti byť účtované poplatky za prenos dát (stiahneš cca 4GB dát) ... Ak máš dátovo neobmedzený internet, alebo ak máš voľné dáta, nemáš čo riešiť
Citujem : "A druhá otázka pri ktorej si možno dáte podaktorý facepalm, ale vážne neviem o počítačoch veľa. Mám Windows 8.1, stiahnem si zadarmo teda Windows 10 ktorý sa mi stále ponúka a keď si ho nainštalujem tak mi ostanú uložené nejaké súbory či sa mi všetko premaže, alebo všetky súbory ostanú nedotknuté?"
Áno, urobíš vlastne upgrade .. nejdeš robiť čistú inštaláciu
@18miki18 Osobne si myslím, že väčšina ľudí predsa ráta s tým, že prenesené dáta ich stoja peniaze, vie, akú službu/balík využíva, keďže za ňu pravidelne platí. Naopak, upozornenie o poplatkoch za stiahnutie podľa mňa mýli omnoho viac ľudí, keďže málokomu je jasné, aké poplatky má Microsoft vlastne na mysli. Ako môžeš vidieť vyššie, ľudia tomu nerozumejú! :ehm:
Povedal by som, že s XBOX hrami to je asi ako už pri 8/8.1, pôjdu tie, čo sú optimalizované (teda univerzálne) a bude na ich obrázku v Obchode logo Xboxu..... NHL15 dosť pochybujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. nič také nepíše
3. aktualizuje ti bez straty
Ozaj nedôjde k strate súborov, pri aktual.win 10?
Poplatky ZA internet. Myslí sa tým za stiahnuté dáta, ktoré ti môže vyúčtovať tvoj provider. Proste normálne platíš za užívanie internetu... to upozornenie tam je absolútne zbytočné a mätúce.
Citujem : "Ponúka mi Windows 10 zadarmo no píše že môžu byť cez internet účtované rôzne poplatky. Moc tomu nechápem. Neviete niekto o aké poplatky ide?"
Moja odpoveď : Je to myslené tak, že pokiaľ máš dátovo obmedzený internet, môžu ti byť účtované poplatky za prenos dát (stiahneš cca 4GB dát) ... Ak máš dátovo neobmedzený internet, alebo ak máš voľné dáta, nemáš čo riešiť
Citujem : "A druhá otázka pri ktorej si možno dáte podaktorý facepalm, ale vážne neviem o počítačoch veľa. Mám Windows 8.1, stiahnem si zadarmo teda Windows 10 ktorý sa mi stále ponúka a keď si ho nainštalujem tak mi ostanú uložené nejaké súbory či sa mi všetko premaže, alebo všetky súbory ostanú nedotknuté?"
Áno, urobíš vlastne upgrade .. nejdeš robiť čistú inštaláciu
Ono sa to vždy všetko píše do deatilov ako pre blbcov, naschvál