Takze chcel by som si preinstalovat Win 7, ale zakazdym ked to spravim miá ulozi do program files predosly windows pod nazvom windows.old 001 napriklad.
Ako jue mozne win nainstalovat bez toho aby mi stare win neukladalo? Diky za rozumne odp
@tenario no len priatelovi teraz padol win, tak musel cez bootovacie cd vymazat uplne cely pevny disk, že v nom nebolo uplne nic... tym ze prepisal vsetky jednicky nulami.. tak som myslela ze to by mohlo pomoct
ak to inštaluješ z dvd, tak sformátuj celý disk a nebudeš to tam mať...
ono to tam väčšinou zostáva buď ak nesformátuješ disk, alebo ak si inštaloval nový windows z už dajakej inej funkčnej verzie (bo si kopíruje inštalačné súbory na disk, a potom to nejde sformátovať..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mohol si sformátovať celý disk pred inštaláciou,ak tam nemáš iné dáta...
ono to tam väčšinou zostáva buď ak nesformátuješ disk, alebo ak si inštaloval nový windows z už dajakej inej funkčnej verzie (bo si kopíruje inštalačné súbory na disk, a potom to nejde sformátovať..)