Som velky spokojny, i ked posledny windows update driverov mi privodil za posledne dva dni uz 2 BSOD. Takze asi sa este celkom neoplati updatovat drivery cez WU. Inak win 7 RTM je o mnoho sviznejsi nez win 7 RC a to som myslel, ze rychlejsie to uz ani nemoze byt.
OMG, ako mozte podla betaverzie hodnotit OS ktori este nevysiel!! nechapem taketo ankety.....to rovno hrajte promo a demo verzie hier a podla toho hodnote hry ktore este nevysli....dalsia scesna anketa o WIN7.
@9Windows 7 (dříve kódově označovaný Blackcomb a Vienna) budou další verzí operačního systému Microsoft Windows a nástupcem Windows Vista, který vyjde 22. října 2009 v pěti nejpoužívanějších jazycích, a 31. října 2009 v češtině
@11 neviem co za mesiac je rijen ci jak sa to pise, ale ak schyta Windows oznacenie RTM, uz sa na nom nic nemeni a uz sa len caka, kedy sa vybavia vsetky obchodne zalezitosti a zacne sa predavat.
ked zoberem do uvahu ze..sa jedna o UKRADNUTE!!!!!! crecnute verzie...ktore obchadzaju protipiratsku ochranu, tak je ich 100% funcknost, spolahlivost, kompaktibilita dieskutabilna a spochibnitelna.
@13 ak si platis ucet na MSDN (Microsoft Developers Network), pripadne na TechNet tak mas moznost stiahnut si Win 7 RTM zadarmo a hlavne legalne.
Ano funkcnost cracknutych windowsov je diskutabilna, ale co sa da robit? Ked nerobi microsoft na slovensku pre-sale neostavalo mi nic ine ako si upiratit windows kym sa tu nezacne predavat (kedze ucet na MSDN ani TechNete nemam).
@16 prave som cital na stranke microsoftu diskusie a tam bolo ze k tej RTM treba product key. tak neviem....si daj stranku microsoftu, win7 a tam co su tie diskusie otom....microsoft answers sa to asi vola ci tak nejak....
@17 ak mas ucty na MSDN a TechNet tak dostanes vsetko potrebne priamo od microsoftu. Toho sa bat nemusis. A ak piratujes, tak existuju aktivatory takze sa nic nedeje pripadne vydrzis legalne max 3 mesiace s neaktivovanym windowsom a potom si kupis licenciu.
@18 no..moc tomu nerozumiem ale okej no nepiratujem, preto cakam na 22oktober a kupim si ho. aj ked..asi radsej pockam kim nanho vydaju sp1. ...a ved RC pojde az do marca bez problemou
skúšal som viac verzií win 7, postupne ako vychádzali
teraz mám asi 3 dny tú čo má byť už ako finálna
síce sa mi to najprv tak zapáčilo že som sa už k xp nechcel vrátiť, ale asi bude treba dokedy to nespravia poriadne
najprv boli problémy s ovládačmi, to som vyriešil až na problém s launch managerom na booku (keď ho nemám tak hlasitosť ide regulovať ale nefunguje ledka čo hlási nové maily a ani multimediálne tlačítka, keď ho mám tlačítka fungujú ale zas nejde regulovať hlasitosť cez fn+šípky)
a včera ma maximálne nasral keď som zistil ako to tahá cpu pri pozeraní filmu (divx), večer som si potichu tu zapal film a zachvíľu ventilátor hučal hlasnejšie ako repráky, v kodekoch chyba nebude lebo vlc ich nepoužíva a tam to tiež robilo
na xp stačí na prehratie divixu nejaký 500MHz cpu a win 7 sa zdá málo aj 1,8 GHz ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bajduej nejde hlasovať, lebo apostrofy a úvodzovky
Ano funkcnost cracknutych windowsov je diskutabilna, ale co sa da robit? Ked nerobi microsoft na slovensku pre-sale neostavalo mi nic ine ako si upiratit windows kym sa tu nezacne predavat (kedze ucet na MSDN ani TechNete nemam).
teraz mám asi 3 dny tú čo má byť už ako finálna
síce sa mi to najprv tak zapáčilo že som sa už k xp nechcel vrátiť, ale asi bude treba dokedy to nespravia poriadne
najprv boli problémy s ovládačmi, to som vyriešil až na problém s launch managerom na booku (keď ho nemám tak hlasitosť ide regulovať ale nefunguje ledka čo hlási nové maily a ani multimediálne tlačítka, keď ho mám tlačítka fungujú ale zas nejde regulovať hlasitosť cez fn+šípky)
a včera ma maximálne nasral keď som zistil ako to tahá cpu pri pozeraní filmu (divx), večer som si potichu tu zapal film a zachvíľu ventilátor hučal hlasnejšie ako repráky, v kodekoch chyba nebude lebo vlc ich nepoužíva a tam to tiež robilo
na xp stačí na prehratie divixu nejaký 500MHz cpu a win 7 sa zdá málo aj 1,8 GHz ??