zdravim raz som to sem uz daval no nejako mi tu nepomohli skusim este raz takze mam notebook kupovany v nay elektrodome a je to druh acer aspire 5738g no mal som tam uz win nainstalovany ale nedostal som cd ako preinstalovat windows a este neico stitok kd
Pri zapínaní notebooku na začiatku stalč F8, alebo ako to je a mala by sa spustiť inštaláciu windowsu. Ja som tiež nedostal inštalačný disk windowsu, ale mohol som si vytvoriť recovery dvd, konktrétne 5 dvd
@kosmiklove = som typ človeka čo nerád prechádza na niečo "prevratné" a nové tak aj pre to a nepáči sa mi celkovo a držím sa aj toho že v každom druhom release windowsu bude nejaký háčik
@qwer28@gukol ake opice? neviete co je dobre...win8 je rychlejsi, stabilnejsi, bez aera graficky uhladenejsi (to je ale vec vkusu), nevyhadzuje BSOD, zase o kusok kompatibilnejsi a jedina zmena je tam ta ze miesta startu+miniaplikacii je tam metro ktore sa da nahradit klasicky startom...takze nechapem vas postoj -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
WIN8 the best!!!